Anun suklaa-kirsikka-chili-muffinssit.

3 munaa
2 dl sokeria
100 g voisulaa
1 levy tummaa suklaata (sulatettuna 250 g)
1 chili
3 dl jauhoja
3 tl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
0,5 dl maitoa
1 levy tummaa leivontasuklaata
100g ricotta juustoa
purkillinen valkosuklaarahkaa
hillottuja koristekirsikoita

1. Lisää ensin munat ja sokeri, sitten voisula, sitten jauhoseos(kaakao, jauho, leivinjauhe) ja sitten maito. Kaikki sekaisin blenderissä tai vatkaimella.

2. Täytä muffinssivuoat puolilleen. Kun muffinssit ovat vuoissa, laita teelusikallinen kirsikkahilloa jokaiseen muffinssiin. Lisää vielä ruokalusikallinen muffinssitaikinaa päälle.

3. Paista 175-200 C 25 min.

TÄYTE:

1. Sulata suklaa mikrossa 1 min kerrallaan. Sekoita välillä ja sitten taas mikroon.

2. Sekoita ricotta ja valkosuklaa-limerahka haalenneeseen suklaaseen. Jos seos on liian löysää, anna jähmettyä hieman jääkaapissa. Laita kuorruketta muffinssien päälle runsaasti ruokalusikalla. Lopuksi lisää hillottu kirsikka.