Hanna Gullichsen on ruokasisältöjen monitoiminainen, jonka viimeisin valloitus on kirjakustantamo. Hannan No Tofu -kustantamo julkaisi juuri Jonna Vormalan Jäävuoren huippu -salaattikirjan ja syksyksi on luvassa Alexa Dagmarin kirja nuorille naisille. Hanna odottaa miehensä kanssa kaksosvauvoja, joiden on määrä syntyä maailmaan syksyllä pitääkseen vanhempansa varmasti kiireisinä.

Keittiökaapistani löytyy aina juustoja, tuoreita luomumunia ja hapankorppuja.

Kauppakassista unohtuu usein maito, sitä kun en itse juo. Mieheni sen sijaan kittaa maitoa kuin vasikka.

Arjen pelastaja on omeletti ja pala hyvää juustoa.

Pomminvarma bravuurini on erilaiset pastat.

Lempimausteeni on merisuola.

Syön salaa irtokarkkeja, mutta lasken tämän raskausajan vitsaukseksi - normaalisti en syö salaa mitään, vaan kaiken aivan avoimesti.

Pahin keittiömokani on räjähtäneet uppomunat, olen tehnyt epäonnistuneista uppomunista jopa videon. Löytyy netistä.

Haluaisin oppia ruoanlaitosta yhtä paljon kuin idolini Kari Aihinen, matka on tosin niin pitkä, etten taida sitä tämän elämän aikana ehtiä taivaltaa.

Ehdottomasti tärkein keittiövälineeni on terävä kokkiveitsi.

Unelmieni keittiö olisi Master Chef -keittiö, jossa on välineet ja raaka-aineet kaikkeen mahdolliseen kokkailuun. Joku hoitaisi myös tiskit.

Kokatessani nautin lasillisen viiniä ja kuuntelen Spotify’n viikon suosituksia, raskausaikana olen tosin luopunut viinistä. Palaan takaisin ruotuun elokuussa.

Yksin vai yhdessä? Ehdottomasti yhdessä, koko perhe ja rakkaat ystävät.