Kuva: Riikka Kantinkoski

Kaisa on pitkän linjan keittiöammattilainen, ravintolakokki, restonomi, ruokatoimittaja ja keittokirjailija. Helmikuussa Kaisalta ilmestyi keittokirja, suomalainen Ruokakirja, yhdessä valokuvaaja Riikka Kantinkosken kanssa. Kustantaja, Cozy Publishing. 

Keittiökaapistani löytyy aina kaikki peruselintarvikkeet.

Kauppakassista unohtuu usein mieheni toivomat asiat.

Arjen pelastaja on pasta bolognese.

Pomminvarma bravuurini on suomalainen arkiruoka.

Lempimausteeni on timjami, kuivattuna tai tuoreena.

Syön salaa irtokarkkeja.

Pahin keittiömokani… keittokirjaa tehdessäni koversin kaalista kovaa kantaa pois, puukko lipesi peukalon ja etusormeen väliin ja sain neljä tikkiä. Täydellinen amatöörivirhe ja urani ensimmäinen.

Haluaisin oppia leipomaan leipää ja valmistamaan konditoria tasoisia kakkuja ja leivoksia.

Ehdottomasti tärkein keittiövälineeni on terävä veitsi.

Unelmieni keittiö olisi tilava, valoisa ja laskutilaa olisi paljon. Laskutila olisi ikkunan alla, josta näkyisi upea merimaisema.

Kokatessani uppoudun täysin ruoanvalmistukseen ja mumisen yksikseni, että mitä teen seuraavaksi.

Yksin vai yhdessä? Arkisin yksin, viikonloppuisin yhdessä.