Katja Ståhl on toimittaja Radio Helsingin aamussa ja kirjoittaa Kavioliitossa-blogia

Näin Katja vastasi Lentävän lautasen kysymyksiin:

Keittiökaapistani löytyy aina valo. Kun lapset eivät joka toinen viikko ole paikalla, saattaa jääkaappi mennä todella tyhjäksi eikä kuivakaappikaan silloin lämmitä. Hernekeittoa olen pyrkinyt pitämään vararavintona. JALOSTAJAN hernekeittoa, muut ei kelpaa.

Kauppakassista unohtuu usein pesuaineet, basilika, sitruuna, kananmuna. Ärsyttävää.

Arjen pelastaja on pakastepizza. Itse tykkään pinaattipizzasta, lapset on enemmän mozzarella-ihmisiä.

Pomminvarma bravuurini on karjalanpaisti. Pataruoka palkitsee, niin kuin ystäväni Auli Mantila on neuvokkaasti sanonut!

Lempimausteeni on öö, lasketaanko teriyaki? Sitä laittaisin mieluusti joka paikkaan.

Syön salaa ja salaa, mutta Lontoon rakeita.

Pahin keittiömokani. Voi veikkonen, minulla on pelkkiä keittiömokia! Lähdetään siitä, että paistoin jauhelihaa jossain hiton kevytlevitteessä ja se härskiintyi. Ihan hirveä haju. Tämä tapahtui onneksi villillä 90-luvulla.

Haluaisin oppia kokkaamaan ja leipomaan. Onko jo myöhäistä?

Ehdottomasti tärkein keittiövälineeni on tyttäreni, joka on parempi kaikessa kuin minä.

Unelmieni keittiö olisi sellainen, jossa seisoo kokkaava ja leipova mies.

Kokatessani koen luomisen tuskaa. Ei ole minulle helppoa.

Yksin vai yhdessä? Yksin kokaten, yhdessä syöden.