Outi Broux on kauneuden ja muodin todellinen monitaituri ja kutsuu itseään kauneuden sanansaattajaksi. Tällä hetkellä Outi puuhaa Tuhkimotarinoiden uutta tuotantokautta, luennoi ja esiintyy muoti- ja kauneustapahtumissa.

Tässä Outin vastaukset Lentävän lautasen keittiökysymyksiin:

Keittiökaapistani löytyy aina kananmunia. Teen keliakiani takia paljon munakkaita ja olen niiden eri versioissa varsinainen virtuoosi.

Kauppakassista unohtuu usein vessapaperi! Ruoka-aineista ei niinkään…. ehkä Kahvin loppumiseen en opi koskaan varautumaan.

Arjen pelastaja on mikroaaltouuni! Pitkät työpäivät eivät jätä tarpeeksi aikaa kokata joka ilta, joten lämmitän mikrossa itselleni usein illalla aterian...

Pomminvarma bravuurini on Outin oma ” itämainen kanakeitto”. On maistunut kaikille vauvasta vaariin jos pitää miedosta tulisuudesta. Omani teen tosi tulisena.

Lempimausteeni on chilit. Erilaiset Chilit antavat mahtavia makuelämyksiä.

Syön salaa tai ennemminkin sorrun mahdollisimman tummaan suklaaseen sekä pähkinöihin.

Pahin keittiömokani on erään jouluaaton lähes kumipallomainen kinkku

Haluaisin oppia gluteenitonta leivontaa. En ole koskaan perehtynyt leivontaan ja nyt kun gluteenittomia leipiä on jo niin monenlaisia haluaisin oppia tekemään itse.

Ehdottomasti tärkein keittiövälineeni on wokkipannu, parasta ikinä!

Unelmieni keittiö olisi kaasuliedellinen.

Kokatessani kuuntelen musiikkia tai Radiota ja höpötän koirilleni.