Sikke Sumari on keittokirjailija ja yksityisyrittäjä. Työn alla on tällä hetkellä uusi keittokirja, joka kertoo ruoanlaitosta Namastessa, Siken kesäparatiisissa Muhun saarella, Virossa. Namaste on auki kesäaikaan myös virailijoille. Siellä voi  majoittua, käydä syömässä tai osallistua kokkauskursseille. www.naminamaste.com

Keittiökaapistani löytyy aina  Terra Cretan oliiviöljyä, suolaa ja mustaa pippuria.

Kauppakassista unohtuu usein  se lappu, johon olen kirjoittanut mitä pitäisi ostaa!

Arjen pelastaja on hyvää ruokaa valmistava aviomies.

Pomminvarma bravuurini on  makaroonilaatikko lasten makuun.

Lempimausteeni on kaikki tuoreet yrtit ja suola.

Syön salaa  ‘kuormasta', varsinkin jos siitä on mahdollista napsasta ‘huomaamton’ suupala, mutta yritän peittää jälkeni...

Pahin keittiömokani oli, kun heitin vahingossa viemäriin mieheni kauan redusoiman, ihanan makuisen kastikepohjan, josta piti tulla kastike isolle ryhmälle.

Haluaisin oppia paremmin italian ja ranskan kieltä.

Ehdottomasti tärkein keittiövälineeni on veitsi.

Unelmieni keittiö olisi iso italialainen keittiö, jonka keskellä on valtava pöytä, jonka toinen puoli on puuta ja toinen marmoria. Keittiössä olisi myös avotakka sekä iso sohva.

Kokatessani ajattelen, miten kyseisestä reseptistä tulisi vielä parempi!

Yksin vai yhdessä? Yhdessä. Kaksin aina kaunihimpi. Olen tiimitekijä, mutta taipumus tunkea tiimin päälliköksi aika vahva..