Sini pyörittää kansainvälisesti menestynyttä My Blue&White Kitchen -blogia. Sen lisäksi hän toimii valokuvaajana ja reseptikehittelijänä. Tällä hetkellä työn alla on kansainvälisille markkinoille suunnattu, täysin uudenlainen, omakustanteinen neule- ja lifestylelehti Laine, jonka ensimmäinen numero ilmestyy vielä tämän vuoden puolella. Täältä voi käydä katsomassa tämän upean lehden nettisivuja.

Keittiökaapistani löytyy aina itse tehtyä granolaa.

Kauppakassista unohtuu usein ihan peruselintarvikkeet, kuten öljy, joita tarvitsee ostaa verrattain harvoin.

Arjen pelastaja on pasta.

Pomminvarma bravuurini on flammkuchen eli liekkipiiras. Kesän suosikkiversiooni tulee nektariinia, vuohenjuustoa ja basilikaa.

Lempimausteeni on merisuola.

Syön salaa tuulihattuja suoraan pakkasesta.

Pahin keittiömokani oli kun paistoin pihviä ja löysin itseni lopulta ensiavusta. Muistaakseni pihvi tuli kuitenkin vielä syötyä ennen kuin ajoin ensiapuun hoitamaan koko kämmenelle ulottuvaa 2. asteen palovammaa. Muistakaa ihmiset patalaput, kun nostatte paistinpannun uunista.

Haluaisin oppia tekemään täydellistä juurileipää. Sellaista, jossa on rapsakka, tumma kuori.

Ehdottomasti tärkein keittiövälineeni on jykevä, terävä veitsi.

Unelmieni keittiö olisi tilava ja toimiva, jossa tiskiallas olisi sijoitettu ikkunan eteen.

Kokatessani sielu lepää. Yleensä ainakin.

Yksin vai yhdessä? Fiiliksen mukaan.