Timo Linnamäki vetää keittiötiimiä useassa Helsingin parhaisiin lukeutuvassa ravintolassa. ”Sir Lintsin” valvovan silmän alla toimivat ravintola Pastis (Pieniroobertinkatu 2), Muru (Fredrikinkatu 41) ja Hodari&Hummeri (Kampin keskus). Tänä keväänä Lintsiltä aukeaa kaksi uutta ravintolaa Helsinkiin: Bystro ja Finnjävle. 

Keittiökaapistani löytyy aina ravintola Pastiksen leipää.

Kauppakassista unohtuu usein talouspaperi.

Arjen pelastaja on herkkuleipä.

Pomminvarma bravuurini on paahdettu karitsankare.

Lempimausteeni on chili ja inkivääri ja tuoreet yrtit.

Syön salaa mätitahnaa.

Pahin keittiömokani on 3 kertaa peräkkäin "leikannut" juutofondue.

Haluaisin oppia aina jotain uutta!

Ehdottomasti tärkein keittiövälineeni on veitsi.

Unelmieni keittiö olisi käytännöllinen, iso ja tunnelmallinen.

Kokatessani juon lasin viiniä!

Yksin vai yhdessä? Ehdottomasti yhdessä!