​
​
​
​

Helsinki Design Weekin yhteydessä järjestettiin Kellohallissa kolmen ruokalajin Miinus illallinen. Yli sata Puustellin kutsuvierasta, yhteistyökumppania ja kauppiasta pääsi nauttimaan keittiömestari Kari Aihisen loihtimasta illallisesta, joka oli toteutettu miinustamisen periaatteiden mukaisesti. Ruokalistalla olikin kauden parhaita kotimaisia herkkuja ja tuoreita kasviksia. Tunnelma Kellohallissa oli rennon lämmin ja iloinen puheensorina kuului läpi illallisen. 

Jututtaessani Aihista ennen illallista, hänen silmiinsä syttyi palo ja kädet viuhtoivat mukana miehen kertoessa illallisen synnystä ja ideoinnista. Savoyn oma kattopuutarha on ollut Aihiselle suuri inspiraation ja innoituksen lähde, ja illallisella päästiinkin maistelemaan lipstikkaa, joka on keittiömestarin mukaan megaluokan trendiyrtti.

Alkuruokana tarjoiltiin kuusenkerkkämarinoitua silakkaa, savusilakka moussea ja fenkolisalaattia.

Pääruokana Ahvenanmaan luomukaritsaa, tattipure herkkutattien kera, paahdettuja juureksia ja lipstikka pistou.

Jälkiruokana herkuteltiin kardemummavohvelilla, lakkajäätelöllä ja lakkahillolla.

​
​
​
​