Hunajalla makeutettu sipuli-tomaattipasta on huikean tuoreen makuinen pikaruoka.

Neljälle

n. 15 minuuttia

Tarvitaan:

loraus oliiviöljyä

2 keltasipulia

4 valkosipulinkynttä

250 g kirsikkatomaatteja

1 tl merisuolaa

valkopippuria myllystä maun mukaan

½ rkl hunajaa

n. 2 dl babypinaatinlehtiä kokonaisina

parmesaania viimeistelyyn

 

Laita pastat tulemaan.

Kuori ja leikkaa keltasipuli pieniksi. Murskaa valkosipulinkynnet veitsen kyljellä ja leikkaa paloiksi. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi. Lorauta paistinpannulle oliiviöljyä. Kun öljy on kuumennut, nosta pannulle sipulit. Kuullota hetki ja lisää tomaatinpuolikkaat. Mausta suolalla, pippurilla ja hunajalla, sekoita ja lisää pinaatit. Laita liesi pois päältä ja peitä pannu kannella. Anna olla kannen alla muutama minuutti. Kaada valutettu pasta tarjoiluastiaan ja kastike pastan päälle. Vuole pastan päälle parmesaanilastuja veitsellä.