Prisca Leclercin MOKKAPALA (Cozy Publishing 2017) esittelee klassisen myyjäisherkun uusilla tavoilla. Mokkapala on saanut sisuksiinsa uutta materiaalia ja pintaansa monenmoista väriä.

Mokkapala on värikäs, selkeä ja todella inspiroiva kirja, joka kulkee helposti myös mukana. Määrät on suunniteltu pellillisen kokoisiksi, eikä ruokarajoitteisiakaan ole unohdettu. Gluteenittomat herkut syntyvät tavallisten mokkapalojen rinnalla. 

Itse näen kirjan pelastavana enkelinä urheiluperheille. Jatkuva leipominen turnauskahvioon ja koulun tapahtumiin helpottuu kirjan tarjotessa vaihtoehtoja. Mokkapalojen lisäksi kirjasta löytyy vinkit lettu- tai vohvelibuffan pystyttämiseen ja maukkaaseen hodarikioskiin.

Omaksi suosikikseni taitavat nousta popcorn-kinuskipalat, joiden päällinen valuu suussasulavan suolaisen ja makean herkullisena.