Persoonalliset kutsukortit askartelet leikkaa ja teippaa-menetelmällä helposti. Valitse omaa silmää miellyttävät tai teemaan sopivat materiaalit, ja sitten vain hommiin!

Tarvitset: kapeaa ja ohutta kaksipuolista askarteluteippiä, valmiita korttipohjia tai paksua kuviopaperia korttipohjiksi, ohuemapaa kuviopaperia koristeluun, kuvapaperia, kiiltokuvia, valokuvia, tarroja, etc., sakset, kuvioreunaiset harkkosakset, musta kapeakärkinen tussi.

Näin tehdään:

1. Taittele korttipojat kuviopaperista tai käytä valmiita, kaksisivuisia korttipohjia

2. Leikkaa harkkosaksilla kuviopaperista alimmainen koristepaperikerros ja sitten tavallisilla saksilla päälimmäinen kuvakoriste. Kiinnitä kaksipuolinen teippi papereiden taustapuolelle, kaikille reunoille. Irroita suojapaperit ja kiinnitä ensin kuviopaperi korttipohjan kanteen ja sitten kuvapaperi sen päälle.

3. Leikkaa kortin sisäpuolelle, oikealle sivupuoliskolle vielä yksi, vaaleampi kuvapaperi harkkosaksilla tai tavallisilla saksilla ja kiinnitä se kuten kannen kuviopaperit. 

4. Kirjoita ohuella mustalla tussilla haluamasi tekstit. Kannattaa harjoitella ensin muutaman kerran suttupaperille ja miettiä valmiiksi, mitä aikoo kirjoittaa.

5. Sulje kortit kuoriin ja postita ajoissa kutsuvieraille!

Vinkki: Kutsussa kannattaa mainita ainakin juhlan aihe, päivämäärä ja kellonaika, osoite, ilmoittautumisen viimeinen päivä ja puhelinnumero, johon ilmoittaudutaan. Myös pukukoodi helpottaa vieraita.