​
​
​

Olen aloittanut vuoden lupaamalla itselleni pitää parempaa huolta itsestäni. Sekä kehosta että mielestä. Stressin vähentäminen, levon lisääminen ja astanga-joogan paluu elämääni huoltavat sekä kehoa että mieltä. Lisäksi pyrin poistamaan ruokavaliostani turhat sokerit ja mahdollisimman paljon valkoisia jauhoja. 

Aamu alkaa joko puurolla ja marjoilla tai sitten supermoothiella, sillä sporttiblenderin myötä olen entistä enemmän koukussa smoothieen, johon on helppo sekoittaa kaikki tarvittava terveellinen ja maistuva, ja jonka voi napata lennosta mukaan vaikka autossa työmatkalla juotavaksi.

Maukas mangosmoothie syntyy näin:

Tarvitaan noin 1 dl jäisiä mangokuutioita, 3dl vaniljasoijamaitoa, 1 rkl chiansiemeniä, 1 banaani, 1 rkl macajauhetta, kourallinen manteleita, 1 dl vettä, 1/2 sitruunan mehu.

Itse lisään aamusmoothieeni viherjauhetta ja opti-MSM:ää puhdistamaan kehoa ja vahvistamaan niveliä, hiuksia ja  kynsiä.

Laita ainekset blenderiin tai sporttiblenderiin, surauta sileäksi ja nauti! 

P.S. Haluaisitko oman Electrolux sporttiblenderin? Varaa tänä viikonloppuna Puustellin ilmainen mittaus- ja suunnittelupalvelu, niin saat omaksesi sekä blenderin, että pienen smoothievihkon, jossa on lisää maukkaita reseptejäni!