​

Korurasioista on hankala kaivella haluamansa korut ja ketjutkin ovat aina ihan solmussa. Tässä kätevä tapa tehdä kauniista koruistasi osa sisustusta.

Tarvitset: Valokuvakehyksen, rautalankaa, sivuleikkurit, kuumaliimaa, reikäpiikin, vasaran, pikaliimaa.

Poista valokuvakehyksestäsi taustalevy ja lasi. Jos sopivan väristä kehystä ei löydy, sen voi aina maalata mieleisekseen. Leikkaa kuusi sopivan mittaista pätkää rautalangasta ja kiepauta aina kolme rautalankaa yhdeksi pötköksi, jotta saat lopulta kaksi paksumpaa tankoa. Liimaa kuumaliimalla tai pikaliimalla tangot haluamallesi korkeudelle kehyksen taakse. Tee koukku kiinnitystä varten samalla tavalla kun teit tangot. Voit kiinnittää sen kehyksen takaosaan tekemällä ensin kaksi reikää reikäpiikillä (tarvittaessa voit käyttää myös terävää ruuvimeisseliä). Laita reikiin pieni määrä pikaliimaa ja tökkää rautalangan päät reikiin. Ripusta tekemäsi taulu kunniapaikalle ja asettele korusi kauniisti riviin.

Tämä korutaulu on tämmöinen miniversio. Taulun voi kuitenkin voi tehdä ihan niin isossa mittakaavassa, kuin haluat, tarvitset vain isommat kehykset ja useamman tangon koruille. P.S. "Tangot" on siksi kiepautettu kolmesta rautalangasta, jotta väliin saisi pujotettua myös nappikorvikset!