Kohde 27, Villa Kuusikko on moderni, avara ja valoisa kivitalo. Se on suunniteltu kahden aikuisen kodiksi, huomioiden pois muuttaneiden aikuisten lasten vierailut. Perhe on alkuperäiseltä kokoonpanoltaan ollut kuusihenkinen, josta Villa Kuusikko saakin nimensä.

Tilan suunnittelussa on haettu arjen toiminnallisuutta ja viihtyisää kokonaisuutta. Uniikki sisustus on räätälöity asukkaiden tarpeisiin. Värimaailma antaa viitteitä ympäröivästä Saimaasta.

Pihasta rakennetaan aikuiseen kiireettömään elämäntyyliin sopiva pihakokonaisuus. Pihassa avainasemassa on helppohoitoisuus, jolloin nurmi jätetään pihan pintamateriaaleista pois.

Villa Kuusikossa on neliöitä 107 ja 4 huonetta + keittiö.

Keittiö suunniteltiin yhteistyössä Puustellin keittiösuunnittelijan ja koko talon sisustussuunnittelijan kanssa, jolloin kokonaisuuden rakentaminen oli helppoa. Villa Kuusikon keittiö on yhtä tilaa olohuoneen kanssa. Koko seinän kokoiset ikkunat ja keittiön oviaukot asettivat suunnittelulle omat haasteensa, mutta lopulta suunnitelma osui kerralla kohdalleen. Asukkaiden toiveena oli avara keittiö, jossa kaappitilaa on mahdollisimman paljon. Ruokapöydän jatkuminen suoraan saarekkeesta oli toivelistalla ykkösenä. Näin tarpeen tullen keittiössä mahtuu syömään isompikin porukka mukavasti.

KEITTIÖ
Runkoväri alakaapit + komerot, musta melamiini 2B+, seinäkaapit tammi 9B, alakaapit+komerot TP47 k49 musta laakaovi + TP47km0 öljytty tammi laakaovi. Taso 12mm keraaminen Vel Marble Calcatta

KHH
Runkoväri musta melamiini 2B+, tammi melamiini 9B Etulevyt TM40 n41 + TP47k01
Vedin VE026-41-192+VE266-41-195
Taso keraaminen 7mm Coll Nero

ETEINEN
Runkoväri tammi melamiini 9B
Etulevyt TP47V km0 öljytty tammi laakaovi

Makuuhuone 1 Finnmirror

Makuuhuoneet 2 ja 3
Runkoväri valkoinen melamiini 1A, ovet TM10 mdf erikoissävy M499

Kerro suosikkikohteesi ja osallistu arvontaan!