Kohde 30, Kastelli City 98, on suunniteltu keski-ikäiselle avioparille, vierailemaan tuleville aikuisille lapsille, sekä perheen pienelle koiralle. Talosta on haluttu tehdä omannäköinen ja siksi päädyttiin viittä vaille valmiiseen ratkaisuun. Talon isäntä teki itse sisustustyöt ja viimeistelyt, koska työskentelee rakennusalalla.

Perheelle asuinalueessa on tärkeää se, että luonto on lähellä, koska iso osa vapaa-ajan toiminnoista liittyy ulkoiluun ja luontoon. Se, että asuinympäristö on sellainen, missä viihtyy, lisää hyvinvointia.

Neliöitä kompaktissa talossa on 98, ja huoneita 3 + keittiö.

Sisustussuunnittelijan avulla keittiön värimaailma sovitettiin muuhun taloon sopivaksi kokonaisuudeksi. Keittiön suunnittelussa asukkailla toiveina oli avara ja siisti, jopa hillitty keittiö. Tärkeinä ominaisuuksina talon asukkaat näkivät helppohoitoisuuden ja sen, että keittiön toiminnot on suunniteltu huolella. Saareke lisättiin työskentelytilaksi, ja laatikostojen lisäksi saarekkeen pöytälevyyn on kätketty pistorasia. Ruokapöytä on sijoitettu maiseman kannalta parhaaseen paikkaan. 

KEITTIÖ
Runkoväri musta melamiini 2B
Etulevyt TP47V k49 musta tammi laakaovi, vedin VE266-41-195
Taso cmp30 Louhi Natural white

KODINHOITOHUONE
Runkoväri valkoinen melamiini 1A, etulevyt TM86 matta valkoinen, vedin VE026-60-128
Taso tkm40 laminaatti Basalt Slate

WC
Runkoväri valkoinen melamiini 1A, etulevy TM86 matta valkoinen, vedin VE026-60-288

Eteinen + makuuhuone 1 Finnmirror

Makuuhuone 2
runkoväri valkoinen 1A, etulevy TM86 matta valkoinen, vedin VE026-60-128

Kerro meille suosikkikohteesi ja osallistu arvontaan!

Ulkokuva: Kastelli.fi