​
​

Helsinki Design Weekin ohjelmassa on Miinustamisen päivän (9.9.) ohella paljon muutakin kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. 

Design Market Kaapelitehtaalla la-su 6.-7.9. klo 11-17 Vapaa pääsy

Pohjoismaiden suurin designvarastomyynti on yksi Design Weekin kestosuosikeista, ja tungosta riittää. Design Marketilta teet löytökä kotiin ja keittiöön: huonekaluja, sisustustavaraa, vaatteita ja asusteita.

Bloggaajien kirppis Pasilan Vanhoilla Veturitalleilla 13.9. klo 10-16

Kun maan suosituimmat sisustusbloggaajat pistävät tavaraa kiertoon, on myynnissä kirppiskamaa, vintageaarteita ja bloggaajien omia tuotteita myyjäismeningillä. Tapahtuman päätteeksi järjestetään lavatanssit! 

Arkkitehtuuriklinikka Artekissa, Eteläesplandi 18, 6.9. klo 12-15

Arkkitehtuuriklinikalle voit ottaa mukaan pohjapiirroksen asunnostasi tai suunnitelmastasi, ja saat SAFA:n arkkitehdeilta apua, ideoita ja vastauksia haastepaikkoihin. Voit myös ihan vaan piipahtaa paikalle juttelemaan arkkitehtuurista, rakentamisesta ja suunnittelusta tai vain kuunnella keskustelua sivusta.

MOMOliving-projekti Herttoniemessä, Maunulassa, Munkkivuoressa, Niemenmäessä ja Tapiolassa, 6.-7.9. ja 13.-14.9. Ennakkoilmoittautuminen.

Momoliving on 50-, 60- ja 70-luvun asuintaloille omistautunut projekti ja liike. Aikakauden asuinrakentamista esitteleville kävelyille pääsee Herttoniemeen, Maunulaan,Munkkivuoreen ja Niemenmäkeen Helsingissä Ja Tapiolaan Espoossa. Opastetuilla kävelyillä tutustutaan arkkitehtuurin lisäksikaupunkisuunnitteluun ja käydään vierailulla momokodissa.