Elämäsi helpoin keittiöremontti - ja näin se tehdään:

1. Suunnittelu ja mittaus

Puustelli-asiantuntijasi mittaa ja kartoittaa remonttikohteen aina paikan päällä. Keittiön toimivuus ja tyyli määritellään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiakas valitsee mieleisensä materiaalit, ja Puustelli-asiantuntija laatii kokonaisvaltaisen keittiö ja remonttisuunnitelman. Puustelli-asiantuntijasi toimii remontin vastuuhenkilönä ja palvelee ja auttaa kaikissa remonttiin liittyvissä asioissa.

2. Aikataulusta sopiminen

Puustelli-asiantuntijasi valmistaa sinulle yksityiskohtaiset 3D-kuvat keittiöstäsi sekä tarkan hintaerittelyn, josta näet mm. kalusteiden, koneiden ja remontin hinnan. Remontin kokonaisaikataulu sovitaan, jonka jälkeen aloitetaan esivalmistelutyöt ja remonttitarvikkeiden tilaus.

3. Valmistus

Puustelli-keittiösi kalusteet valmistetaan kotimaisin voimin Puustellin tehtaalla Harjavallassa. Käytämme vain korkealuokkaisia raaka-aineita, joista valmistuu kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita ympäristöä kunnioittaen. Puustellin yli 90-vuotinen historia puusepänteollisuudessa takaa sinulle huolellisesti valmistetun lopputuloksen.

4. Toimitus

Kaikki remonttiin tarvittavat tuotteet, kalusteet ja kodinkoneet ym. oheistuotteet toimitetaan yhdessä kuormassa. Jokainen tuote on huolellisesti pakattu ja vakuutettu. Saat ne sisään kannettuna sovittuna ajankohtana.

5. Suojaus ja purku

Suojaus tehdään jo ennen vanhan keittiön purkamista. Halutessasi voit valita suojauksen yhteyteen myös remontoitavan tilan alipaineistuksen, jolloin voimme toteuttaa remonttisi lähes pölyttömästi. Katso, miten alipaineistus toteutetaan.

6. Remontointi ja asennustyöt

Ennen kalusteasennuksen alkamista teemme myös kaikki tarvittavat pohjatyöt, kuten seinä-, katto- ja mahdollisten lattiapintojen käsittelyyn liittyvät työt. Puustelli-asentaja asentaa keittiösi kalusteet ammattitaidolla. Myönnämme asentajiemme työlle kahden vuoden tehdastakuun. Putki- ja sähkötyöt hoituvat turvallisesti yhteistyössä valtuuttamiemme yhteistyökumppanien kanssa.

7. Keittiön luovutus

Kun remontti- ja asennustyö on valmis, luovutamme sinulle uuden keittiösi. Täytämme yhdessä vastaanottopöytäkirjan ja opastamme sinua uusien kalusteiden ja kodinkoneiden käytössä sekä annamme sinulle huolto-, käyttö- ja takuuohjeet. Toimitamme asennustöiden osalta valmiit asiakirjat kotitalousvähennystä varten.

8. Valmis keittiö

Kun olet saanut nauttia valmiista keittiöstäsi jonkin aikaa, Puustelli-asiantuntijamme ottaa yhteyttä ja varmistaa, että olet tyytyväinen keittiöösi. Laadukas Puustelli-keittiösi kestää aikaa, ja kalusteita on mahdollista täydentää vielä vuosienkin päästä.

9. Maksu

Sinulla on maksuaikaa 30 päivää toimituksesta ilman kuluja ja korkoja. Saat kaikki remontin osat yhdellä selkeällä laskulla. Voit myös valita Puustellin Joustomaksun, johon et tarvitse vakuuksia, takaajia tai etukäteissäästöjä. Päätät takaisinmaksutahdista itse – maksuaikaa saat jopa 7 vuotta.

Tutustu helppoon keittiöremonttiin tarkemmin TÄÄLLÄ!