Puustelli-yrittäjä Sinikka Leppäsen luotsaama myymälä sijaitsee Forssan keskustan tuntumassa Koskenniskan risteyksessä, kivenheiton päässä Forssan torilta. Suurista, entisen pankkitilan näyteikkunoista, näkyy sisälle valoisaan myymälään, joka on uusittu viime kesänä. Noin sadan neliön liiketilaan mahtuu 6 keittiöryhmää, 1 liukuoviryhmä, havainnollistava remonttipiste ja muutama wc-ryhmä. 

Sinikka Leppänen aloitti Puustelli-uransa myyjänä Forssan puustellissa. Sieltä hän siirtyi useaksi vuodeksi Turkuun, josta siirtyi takaisin Forssaan yrittäjäksi 5 vuotta sitten. Tällä paikalla Forssan myymälä on sijainnut jo 10 vuotta. Forssan Puustellin asiakaskunta tulee lähialueilta, kuten Somerolta, Loimaalta ja Urjalasta.

Forssan seuduilla keittiöt uusitaan enimmäkseen omakotitalojen saneerauksien yhteydessä. Viime vuosina uudisrakentamista on ollut suhteellisen vähän, mutta nyt näyttäisi taas piristyvän ja uusia omakotitaloja taas rakennetaan, joten Forssan Puustelliyrittäjälle on tiedossa vipinää tulevaisuudessakin.

Sinikan mukaan tällä hetkellä myydään paljon vaaleita, valkoisia ja kiiltovalkoisia keittiökalusteita. Tämän päivän keittiöihin halutaan paljon laskutilaa. Kahvikoneet, blenderit ja vedenkeittimet vievät paljon tilaa ja niitä käytetään joka päivä, joten niiden pitää olla esillä. Ruokaa tehdään pieteetillä, vaikka koko perheen voimin ja työtilaa tarvitaan. Vaikka ovellista säilytystilaa tarvitaan edelleenkin, Sinikka mainitsee yhdeksi tendenssiksi seinäkaapeista luopumisen, tai ainakin niiden vähentämisen ja kaappitila sijoitetaan työtasojen alle tai toiseen huoneeseen. Keittiöihin halutaan valoa ja avaruutta. Seiniä kaadetaan keittiön ja ruokailutilan tai olohuoneen välistä ja vaaleita sävyjä suositaan. Maalla, poissa suurkaupungin katveesta, ollaan aivan yhtä trenditietoisia kuin isoissakin kaupungeissa. Tyylillisiä eroja suurkaupunkikodin ja maalaiskodin välillä ei oikeastaan ole.

Sinikka Leppäsen mielestä haastavinta ja samalla parasta tässä työssä, on monipuolisuus. Tietotaidon pitää olla laaja-alaista ja itseä pitää kouluttaa kokoajan, jotta pysyy ajan tasalla. Onneksi Puustelli järjestää yrittäjilleen koulutuksia, joissa Sinikka käy aina mahdollisuuksien mukaan. Koulutusta saa myös paikan päälle myymälään, esimerkiksi uusien ohjelmistojen käyttämiseen. Asiakkaat aistivat yrittäjän tietotaidon ja tietävät Puustellin olevan korkeatasoinen ja luotettava brändi. Sinikan mukaan tärkeitä asioita asiakkaiden mielestä ovat laatu, takuu ja asioinnin helppous. Kotimaisuus on myös tärkeää ja tietysti yrittäjän ja asiakkaan välille syntyvä luottamussuhde.