Tiina ja Peter Lindholm ovat olleet Hyvinkään Puustellissa yrittäjinä vuodesta 1993. Tiina tuli ensin sijaistamaan sihteeriä miehensä yritykseen, mutta jäikin sitten sille tielle. Myymälä sijaitsee Hyvinkään keskustassa kauppakeskuksen ja Prisman tuntumassa ja on ollut samalla paikalla jo kohta 30 vuotta. Tila remontoitiin kaksi vuotta sitten ja se onkin kovin valoisa ja kodikas. Myymälässä on 8 keittiöryhmää, yksi kodinhoitoryhmä ja neljä wc:tä. Neliöitä on noin 180. Työntekijöitä on Tiinan ja Peterin lisäksi kaksi. Asentajia on neljä.

Hyvinkään Puustellille tulee asiakkaita Riihimäeltä, Mäntsälästä, Nurmijärveltä ja kauempaakin. Jotta asiakkaiden olisi helpompi asioida laajemmalta alueelta, Peter konseptoi upean idean yhteistyössä Nurmijärven Värisilmän, Nurmitapetin, kanssa. Nurmitapetin yläkerrassa komeilee kolme Puustellin keittiökokonaisuutta ja liikkeessä palvelevat Peterin kouluttamat Värisilmän myyjät. Nurmijärveläiset ja lähiseudun asiakkaat saavat näin ollen samasta liikkeestä tietoa keittiöistä ja kattavan valikoiman kaakeleita, maaleja ja tapetteja. Keittiöremontin toimeksianto toimitetaan Peterille ja asiakkaan kanssa sovitaan kotikäynti. Tässä konseptissa toteutuu täyden palvelun keittiöremontti sananmukaisesti.

Kokonaisvaltainen remonttipalvelu on isolle osalle Lindholmien asiakkaista vielä uusi asia. Kun avaimet käteen ratkaisusta kerrotaan asiakkaille, he kokevat valtavaa helpotusta ja ottavat palvelun ilolla vastaan. Usein asiakkaalle tehty ensimmäinen ehdotus budjetteineen menee suoraan läpi ja näin remontti päästään aloittamaan mahdollisimman nopeasti. Tosin tällä hetkellä Lindholmeilla on kiirettä. Pitkän hiljaisen kauden jälkeen, on Hyvinkäänkin alueella alettu rakentaa. Uusia omakotitaloja nousee ja rivi- ja pienkerrostaloja rakennetaan kasvavaa vauhtia. Peterillä on suhteet kunnossa ja hän tuntee paikalliset rakennuttajat hyvin. Suuri osa alueelle rakennettavista uudisrakennuksista saa Puustellin laadukkaat keittiöt.

 

Ruoanlaitto harrastuksena näkyy asiakkaiden toiveissa. Halutaan paljon työtilaa ja avaria tiloja. Keittiö halutaan osaksi olohuonetta, jotta kokatessa voi keskustella ja olla samassa tilassa muiden kanssa. Se tietysti asettaa vaatimuksia keittiön ulkonäköön ja laatuun. Tähän tarpeeseen Puustelli vastaa täydellisesti. Lindholmitkin kertovat kokanneensa viime viikonloppuna koko perheen voimin. Lapset tyttö- ja poikaystävineen kokkasivat osan ateriasta ja Tiina ja Peter yhden osan. Siinä jo tarvitaan tilaa, kun kuusi henkeä kokkaa yhtä aikaa. Hyvällä suunnittelulla keittiön saa toimimaan asiakkaan tarpeiden mukaan, tähän Puustellilla panostetaan.

Innovatiivisuus ja kekseliäisyys on yrittämisen perusta ja siltä osin Lindholmeilla tuntuu asiat olevan hallussa. Innovatiivisuuden tukena seisoo tietenkin Puustellin brändi, joka erottuu muista kotimaisuudella, korkealla laadulla, puisilla ovilla ja tietysti luotettavalla täyden palvelun konseptilla. Tämä helpottaa yrittämistä valtavasti. Peterin ja Tiinan mukaan Puustellilla otetaan myös ilolla vastaan uusia ideoita ja yrittäjille annetaan vapauksia kehittää liiketoimintaansa suhteellisen vapaasti. Yrittäjäperheissä lapsetkin ovat usein mukana ainakin jollain tavoin. Puustellista on tullut koko Lindholmien perheelle elämäntapa –eräänlainen perheenjäsen, joka näkyy arjessa monin tavoin. Kuten Tiinan ja Peterin tytär kaksivuotiaana usein pyysi, että ”hei, leivotaan taas niitä korvapuustelleja!”.