Jukka Katainen pyörittää kahta Puustelli-myymälää, toista Iisalmessa ja toista Kajaanissa. Jukka on ollut Puustelli-yrittäjä jo vuodesta 1986 eli arvostettavat yli 30 vuotta. Jukka on toiminut yrittäjänä kodin rakentamisen parissa myös ennen tätä eli lähes koko ikänsä. Iisalmen myymälän vastuu on pikkuhiljaa siirtynyt Jukan pojalle Jarille, kun Jukka itse työskentelee enemmän Kajaanin myymälässä. Kauppiaan laadukasta palvelua saa kuitenkin edelleen molemmista myymälöistä.

Iisalmen myymälä on sijainnut paikallaan Pohjolankadun varrella jo kymmenen vuotta. Kaupungin pääkatu on erittäin vilkkaasti liikennöity ja sen varrella on myös suuria huonekalu- ja elektroniikkaliikkeitä. Pohjolankadun 120-neliöisessä myymälässä on 4 mallikeittiötä, 3 WC-ryhmää, kylpyhuone sekä erillinen remonttinurkkaus, jossa voi tutustua Puustellin kokonais-valtaiseen remonttipalveluun.

Jukan mukaan yrittäjän haasteena Iisalmessa on ollut alueen rakennemuutos. Kun ennen 90-lukua Puustellin asiakkaista 90% oli uudisrakentajia, nyt lukema on 5% . Vain vahvimmat toimijat pärjäävät ja yrittäjyys vaatii luovuutta sekä uudistumiskykyä. Lisäksi korkealaatuiset tuotteet ja Puustellin pitkä historia suomalaisena avainlipputoimijana tukee yrittäjyyttä tiukempinakin aikoina. Puustellin kokonaisvaltainen remonttipalvelu –konsepti on Iisalmessa toteutettu ammattitaidolla ja kokemuksella. Myös pesuhuone-, sauna-, tapetointi- sekä ilmanvaihto-saneeraukset onnistuvat kaikki takuutyönä. Konsepti on otettu ilolla vastaan ja suurin osa asiakkaista valitseekin avaimet käteen -palvelun, jossa keittiön lisäksi remontoidaan myös muita kodin tiloja.

Eniten Iisalmessa remontoidaan omakoti- ja rivitaloja. Remonttikysyntää lisäävät myös alueelle muuttavat paluumuuttajat. Hyvä esimerkki on Jukan poika Jari, joka muutti takaisin Iisalmeen töihin isänsä myymälään. Eläkeikäisiä paluumuuttajia on paljon ja heille remontoidaan kokonais-valtaisella palvelulla kaiken kokoisia toimivia keittiöitä. Iisalmessa trendit säilyvät pitempään ja Jukka onkin sitä mieltä, että hänen asiakkaansa tietävät klassikkojen kestävän paremmin aikaa. Jokaiselle tehdään kuitenkin aivan oman näköinensä keittiö. Persoonallisuus ja yksilöllinen suunnittelu ovat pinnalla keittiöissäkin ja siihen tarpeeseen Puustellilla osataan vastata. "Jos yksi tämän hetken trendi pitää mainita, niin ehkä se on kivitasot. Kivitasojen hinnat ovat laskeneet huomattavasti ja niiden kestävyyshän on ihan aivan huippuluokkaa" , kertoo Katainen.

Jukka arvostaa loputtomasti tiimiään. Heillä on yhteensä 150 vuotta kokemusta. Vesa, suunnittelija ja myyjä, on tehnyt Puustellilla töitä jo 22 vuotta, Jari 10 vuotta ja asentajat 25 vuotta, joten taitoa ja kokemusta riittää. "Sitä paitsi Puustellin kokonaisvaltaisen remonttikonseptin ansiosta yritys on valovuosia edellä muista keittiöyrityksistä. Tervetuloa palveltavaksi!" , toteaa Jukka.

 

Iisalmen Puustellin sivustolle pääsee täältä.