Joensuun Puustelli on muuttanut täysin uusiin tiloihin ja uudessa myymälässä vietetään avajaisia nyt viikonloppuna 8.-10.9.

Henri Lignell on pitkän linjan Puustellilainen. Hän aloitti Lappeenrannan Puustellissa vuonna 1995, jonka jälkeen työskenteli myös Savonlinnan ja Mikkelin Puustellissa. Henri työskenteli välillä myös teollisuusrakentamisen puolella, mutta jäi kaipaamaan Puustellia. "Puustelli jäi mieleen parhaana mahdollisena työnantajana", kertoo Henri. Vuoden 2017 alussa hän palasi Puustellille kauppiaaksi, jolloin hän aloitti yhdessä henkilökuntansa kanssa suunnittelemaan uutta nyt avattavaa myymälään.

Myymälä sijaitsee Joensuussa Kuurnankadulla. Suuressa myymälässä on 12 mallikeittiötä sekä WC-, kodinhoito- ja eteistiloja. Uusissa tiloissa toimiminen on todella inspiroivaa ja asiakkaiden kanssa työskentely on antoisaa – tämä työ on juuri sitä, mitä Henri on aina halunnutkin tehdä.

Lignell kertoo, että Joensuun Puustellin remonttipuolta kehitetään ja kasvatetaan koko ajan lisää yhdessä myymäläpäällikkö Henrik Tervosen kanssa. Kaikki asiakkaat eivät vielä tarpeeksi hyvin tiedä, kuinka laajan remonttipalvelun Puustelli voi tarjota. "Siinä meillä on vielä kovasti työtä, että saadaan tämä meidän kokonaisvaltainen remonttipalvelumme asiakkaiden tietoisuuteen. Mutta on meillä niitäkin asiakkaita, jotka tulevat hakemaan vain yhtä kaappia ja lopulta asiakas haluaakin toteuttaa laajemman remonttikokonaisuuden, kertoo Henri. Hyvällä budjetin mukaisella suunnitelmalla vältytään odottamattomilta budjetin ylityksiltä. Myyjällä pitää olla luovuutta nähdä asiakkaan tarpeet ja osata ehdottaa rohkeitakin erilaisia ratkaisuja.

Uudisrakentaminen on lisääntynyt ja myös Joensuussa rakennetaan nyt paljon. Puustellin laaja mallisto mahdollistaa asiakkaille yksilölliset koko kodin kalusteratkaisut olipa kyseessä arkkitehdin tai asiakkaan oma suunnittelema pohjaratkaisu. Miinus-keittiöiden kysyntä on myös lisääntynyt ekologisuutensa ansiosta.

Remonttiprojekteissa taas otetaan talon olemassa olevat rakenteet vahvasti huomioon. Aina ei voida kaataa seiniä ja lisätä avaruutta, mutta hyvä suunnittelu ja kekseliäisyys auttavat löytämään oikeat ratkaisut. Laadun merkitys on korostunut. On asiakkaita, jotka ostavat aina Puustellia, koska he arvostavat laatua ja koska meillä on 30 vuoden takuu. Myös Puustelli-asentajien työnjälki on ensiluokkaista, joten voimmekin antaa Puustelli-asennukselle 2 vuoden tehdastakuun.

Joensuun uuteen upeaan myymälään ja mahtaviin avajaistarjouksiin kannattaa tutustua 8.-10.9. myymälän avajaisissa. Henri henkilökuntineen toivottaa kaikki uudet ja nykyiset asiakkaat tervetulleiksi avajaisiin.

Tästä pääsee Joensuun Puustellin sivustolle.

Lauantaina vietetään kaikissa Suomen Puustelleissa keittiömessuja, ja tarjouksia on paljon!                                        Katso tarjoukset TÄSTÄ!