Lahdessa, Launeenkatu 12:ssa sijaitsevassa Puustellin myymälässä puhaltavat uudet tuulet. Kaksi vuotta sitten Lahden keskustasta isompiin ja nykyaikaisempiin tiloihin muuttanut myymälä, on vuoden vaihteessa saanut uudet yrittäjät. Mikko Keinänen ja Jari Koivula vetävät menestyksekkäästi myös Helsingin Herttoniemen, Töölön ja Lohjan Puustelli-myymälöitä. Nyt Lahden myymälään haetaan puuttuvia palasia, eli innostuneita ja osaavia myyjiä, jotta konsepti saadaan toimivaksi. Rekry on päällä juuri nyt ja päättyy, kun sopivat työtekijät löytyvät.

Neljän Puustellin vetäminen vaatii yrittäjältä jo aikamoista organisointikykyä. Hyvä ja ammattitaitoinen henkilökunta merkitsee paljon ja jokaisessa myymälässä on myymäläpäällikkö ja sihteeri. Mikko ja Jari vetävät suuret linjat ja katsovat päältä, että jokainen myymälä toimii halutun toimintamallin mukaisesti. Tähän samaan malliin muokataan nyt myös Lahden Puustellia.

Lahden myymälä on moderni ja valoisa. Se remontoitiin kaksi vuotta sitten Puustellin uusimman linjauksen mukaiseksi. Avaraa ja valoisaa tilaa on 350 m2 liiketilassa paljon. Myymälän kymmenen keittiötä antavat hyvän läpileikkauksen Puustelli-keittiöiden tarjoamista mahdollisuuksista. Esillä on kaiken kokoisia ja muotoisia keittiöitä. Samassa tilassa on myös Kastellin ja rakennusliike Laptin toimistotilat. Lahden Puustelli tarjoaa palveluja hyvin laajalla konseptilla. Mitä isompia kokonaisuuksia sen parempi. "Asiakkaalla ei tarvitse olla mitään valmiiksi mietittynä, oikeastaan jopa toivomme sitä. Toki ratkaisuja löytyy kaikille ja yhteistyönä asiakkaan kanssahan näitä tehdään", sanoo Keinänen. Lahden myymälässä on sisustussuunnittelija, joka voi auttaa suunnittelemaan koko asunnon sisustuksen, asiakkaan niin halutessa. Täältä saa kaiken alusta loppuun sisutussuunnittelusta rahoitukseen. Mikon ja Jarin konsepti taipuu joustavasti kaiken kokoisiin remontteihin, koska he ymmärtävät keittiöremontin vaikuttavan koko asunnon toimivuuteen. Puustellin keittiö nostaa koko asunnon arvoa laadun, ekologisuuden ja pitkäikäisyyden vuoksi. 

Lopuksi Mikko kiteyttää, että keittiö on ostos, joka harvemmin jää käyttämättä. Siksi sen pitää olla toimiva, mieluinen ja kaunis. Keittiö ei ole mikään turhake, joka ostetaan hetken mielijohteesta tai kauniiksi esineeksi hyllylle pölyttymään ja keräämään arvoa. Keittiö on paikka, jonne suunnataan ensimmäisenä aamulla napsauttamaan aamukahvit tulemaan ja josta sammutetaan valot viimeisenä illalla ennen nukkumaan menoa. Keittiö on kodin sydän. Klisee, mutta niin totta.