Mika Ervasti on Hämeenlinnan Puustellin yrittäjä. Mikan yhtiökumppanina on myymälässä myyjänä työskentelevä Arto Jokinen. Miehet ovat työskennelleet yhdessä Hämeenlinnassa vuodesta 1991. Mika muutti 22-vuotiaana Oulusta työn perässä Vantaalle Puustelliin myyjäksi, sieltä hän siirtyi myyjäksi Turkuun, mistä tie vei Hämeenlinnaan. Perhe matkasi mukana ja nyt Hämeenlinna tuntuu kodilta.

Pienestä pojasta saakka Mika haaveili yrittämisestä. Myyntityöt kiinnostivat ekaluokkalaista Mikaa ja hän myi muun muassa mesimarjoja. Hieman isompana Mika kasvatti undulaatteja ja marsuja. Piti olla kekseliäs, mikäli halusi hieman omaa taskurahaa. "Ehkä olenkin ihan jo pienestä saakka haaveillut omasta yrityksestä. Nyt saan toteuttaa unelmaani. Tästä on tullut jo elämän tapa ja aina kun tulen myymälään, tuntuu kuin omaan kotiini tulisin." Mika arveleekin, että loistavat asiakassuhteet kumpuavat tyytyväisyydestä omaan työhön. Se, että on ylpeä edustamastaan brändistä ja sen takana voi seistä sata prosenttisesti, on tärkeää. "Asiakkaat kyllä vaistoavat, kun asiat ovat hyvin ja olemme tyytyväisiä työssämme. Me olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaan tarpeista ja pyrimme toteuttamaan kaikki toiveet mahdollisimman hyvin.

Hämeenlinnan myymälä on ollut samalla paikalla vuodesta 1998. Myymälässä on 250 neliötä ja 9 keittiöryhmää. Vuonna 2007 Hämeenlinnassa oli asuntomessut ja silloin myymälä uudistettiin kokonaan. Sen jälkeen keittiöitä on uudistettu pikkuhiljaa yksitellen, uusien mallistojen tieltä. Hämeenlinnan Puustellilla on siis pitkät perinteet. "Täällä on nähty lasku- ja nousukaudet, mallistomuutokset ja Puustelli-brändin kehitys pitkällä aikavälillä. Tänä aikana on menty kovasti eteenpäin tietotekniikassa ja organisaatiossa. Remonttien hallinnointi on kepeää ja joustavaa, asennustekniikkaa on kehitetty huimasti ajan kehityksen mukaan ja tuotteiden toimitusvarmuus on huipussaan", kertoo Mika. 

Hämeenlinnassa myydään paljon kerrostaloremontteja. Hämeenlinna on vanhaa ja perinteistä kaupunkialuetta.  Omakotitalojakin on ja uudisrakentamista jonkin verran enemmän kuin viime vuosina. Välimatkat ovat pieniä suht tiheään asutussa Hämeenlinnassa ja se helpottaa ja nopeuttaa omalla alueella toimimista. Pienessä kaupungissa sana kiirii nopeasti. Mikan ja Arton hyvä ja asiantunteva palvelu on tunnettua ja heillä on kattavat verkostot yhteisössään. Hämeenlinnan Puustelli on voimakkaasti mukana HPK-jääkiekkojoukkueen toiminnassa ja on yksi seuran sponsoreista: Kotihallin jäässä komeilee Puustellin logo. Joukkuetoiminnasta kertyy paljon ystävyyssuhteita ja asiakkuuksia. Verkostot ovat siis kunnossa. Jotkut asiakkaat tulevat Mikan ja Arton asiakkaiksi jo kolmatta kertaa. Elämäntilanteet muuttuvat, tulee eroja ja vaihdetaan asuntoa. Teemme keittiöitä myös asiakkaiden kesämökeille. Hämeenlinnahan on suurta mökkeilyaluetta. Mutta asuinkaupunkinakin Hämeenlinna on vertaansa vailla. "Tänne kannattaa muuttaa. Täällä on niin paljon hyvää. Hienot ulkoilualueet, luontoa ja vettä, hyvät kulkuyhteydet ja tietysti loistava palvelu."