Puustellin Herttoniemen myymälä sijaitsee Hertsikan teollisuusalueen kyljessä. Liike on suuri ja valoisa, kaksikerroksinen keittiön ihmemaa. Alakerrassa on useampi esittelykeittiö Miinukselta ja Puustellilta ja värimaailmat vaihtelevat puusta punaisen kautta harmaaseen. Yläkerrassa on toimistotilat ja siellä on esillä kylpyhuonekalusteita, sekä pintamateriaaleja.

Herttoniemen puustellia luotsaavat Mikko Keinänen ja Jari Koivula. Heidän vastuullaan on myös Helsingin Töölön liike ja Lohjan Puustelli. Herttoniemen liikkeessä työskentelee lisäksi myymäläpäällikkö, kaksi myyjää ja sihteeri. Mikko on ollut Puustellilla jo nuoruudesta saakka, jolloin hän työskenteli Kuopion liikkeessä. Vuosia Puustellilla on jo kertynyt seitsemäntoista. Asiantuntemusta siis löytyy ja pitkät vuodet Puustellilla kertonevat jotain työn mielekkyydestäkin. 

Herttoniemen liikkeen asiakkaat koostuvat lähinnä Itä-Helsingin ja etenkin Herttoniemen ja sen ympäristön asiakkaista, kuten Laajasalosta, Roihuvuoresta ja Tammisalosta. Kohteet ovat 90 prosenttisesti remonttikohteita. Loput ovat omakotitalojen rakennusprojekteja. Asiakkuus alkaa kotikäynnillä ja laajamittaisella keskustelulla. Mikko Keinänen kertoo, että joskus koko keittiöremontin punainen lanka löytyy remontista keskustellessa rivien välistä. Pitää vain osata kuunnella.

"Kaikki projektit ovat omanlaisiaan. Samanlaista keittiötä ei tule kenellekään, sillä meidän ydinosaamisemme on asiakkaan kuuntelemisessa ja toiveiden toteuttamisessa avaimet käteen -menetelmällä", kertoo Keinänen. "Hoidamme remontin suunnittelun ja toteutuksen alusta loppuun sähköineen, putkineen ja pintoineen." Mikko arveleekin, että asiakkaat päätyvät Puustelliin juurikin tämän ammattitaitoisen ja luotettavan kokonaisvaltaisen palvelun vuoksi. Aikataulut ja budjetti eivät petä, kun Puustelli on asialla. Toki aina pitää varautua pieniin yllätyksiin, mutta se on remontoinnin perusasioita, jotka pitää ymmärtää remonttiin ryhdyttäessä. "Me emme lupaa asiakkaalle liikoja. Pölytöntä remonttia ei ole olemassakaan."

Täysin räätälöitävissä keittiöissä on niin paljon vaihtoehtoja, että Mikko ei pysty kertomaan, mikä trendi olisi nyt eniten näkyvillä. Varovaisesti hän kuitenkin mainitsee ammattikeittiöistä tulevat vaikutteet ja valkoiset kaapit yhdistettynä harmaaseen väriin ja rouheisiin työtasoihin, kuten graniittiin, keraamiseen laattaan tai betonijäljitelmään. Puustellin keittiöt ovat ajattomia, tyylikkään hienovaraisesti trendeissä mukana olevia pitkän elinkaaren omaavia kotimaisia tuotteita.