Patrik Ingman pitää piskuista Puustellin kivijalkakonttoria Tammisaaren keskustassa. Oman arvionsa mukaan hän on 23 vuoden uransa aikana suunnitellut Tammisaaren alueelle 1300-1500 Puustelli-keittiötä. Tammisaaressa Puustellin konttori on ollut vuodesta 1999. Patrikin asiakkaat ostavat ensisijaisesti Patrikin palveluja sen lisäksi, että sana Puustellin erinomaisesta laadusta on tehokkaasti kiirinyt alueella. Näin ollen hän ei edes tarvitse suurta näyttelytilaa, sillä asiakkaat ovat jo tullessaan perillä Puustellin valikoimasta ja tulevat luottavaisin mielin Patrikin puheille, tietäen hänen tekevän laadukasta työtä. 

Patrik on huomannut pienen konttorin sopivan hänen tapaansa tehdä töitä. Koska hän työskentelee yksin, pidetään liike avoinna sopimuksen mukaan. Näin Patrik on vapaa tekemään asiakaskäyntejä ympäri saaristoakin. Veneily kuuluu kiinteänä osana Tammisaaren yrittäjän työpäivään. Hänellä ja asentajalla on omat veneet, joilla asiakaskäyntejä tehdään, vaikka usein asiakkaat tulevat hakemaan omalla veneellään saaristoon. Kaukaisin keittiö suunniteltiin ja asennettiin Borstön saarelle avomerelle, jonnekin Hangon ja Ahvenanmaan välimaastoon.

Kotikäynnit ovat kaiken a ja o. Keittiötä suunnitellaan ja ratkaisuja pohditaan tulevalla työmaalla usean tunnin ajan, jonka jälkeen Patrik suunnittelee keittiön 3D ohjelmistolla koneelle. Seuraava tapaaminen onkin sitten konttorilla, jossa asiakas tunnistaa keittiönsä koneen näytöltä ja suunnitelmat viedään loppuun.

Haasteena erityisesti saaristoon menevissä keittiöissä on kuljetus ja logistiikka, jonka vuoksi suunnitelmat on tehtävä erityisen tarkkaan ja niiden on mentävä kerralla maaliin. Reklamaatioihin ei ole varaa ja se onkin Patrikin päätavoite, sillä osien vaihtaminen tai palautukset ovat suhteessa liian työläitä niin asiakkaalle kuin yrittäjällekin. Ilmeisesti Patrik on tässä onnistunut, sillä hän on suunnitellut keittiöitä kokonaisille perheille, sukupolvelta toiselle. Ensin vanhemmille parikin keittiötä ja sitten lasten muuttaessa omilleen, hän on suunnitellut ja toteuttanut keittiöt heillekin. Siinä tulee asiakas todella tutuksi. Muutamalle saarelle hän on suunnitellut useammankin keittiön, useaan eri rakennukseen, kun naapurit ovat mainostaneet Patrikin rautaista ammattitaitoa. Erääseen saaristolaistaloon tuli päätaloon ja rantasaunaan Puustellin keittiöt, sekä kodinhoitohuone.

Suurin osa Tammisaaren taloista on omakotitaloja ja saaristoalueella on paljon myös kesämökkejä. Alueelle rakennetaan paljon uusia taloja mökeiksi, joten moderniakin rakentamista on paljon, ikivanhojen saaristolaismökkien ja -tilojen ohella. Keittiöt vaihtelevat pienistä kahden-kolmen huoneen ensiasunnoista valtaviin maalaistalojen tupakeittiöihin.

Tammisaaren vanhoihin taloihin sopivat klassiset keittiömallit, mutta eräs mieleenpainuvimmista keittiöstä tehtiin 1700-luvun vanhaan rantahuvilaan, jossa säilytettiin kaikki vanha, mutta keittiö suunniteltiin ferrarin punaiseksi ja moderniksi. Keittiö sopi taloon hämmentävän hyvin ja Patrik kuvittelee mielessään, kuinka vanhan ja arvokkaan talon asukkaat istuvat ferrarin punaisen keittiösaarekkeensa ympärillä aamukahvilla, katsellen Tammisaaren upealle kaupunginlahdelle nousevaa aurinkoa.