​

Helsinki Design Week kokoaa 4.–14.9.2014 yhteen yli 150 muotoilutapahtumaa ympäri Helsinkiä. Tänä vuonna festivaali viettää 10-vuotisjuhlaa teemalla Loikka. Helsinki Design Week 2014 aikaan Puustelli muuttaa Miinus-keittiönsä kaikille avoimeksi olohuoneeksi. Kellohalliin loihditussa PopUp –tilassa ruokaa sekä tehdään että tarjoillaan, miinustamisen periaatteiden mukaisesti. 

Miinus -keittiönäyttely on koko Design Weekin ajan avoinna Kellohallilla ma-pe 11- myöhään, la 10 - myöhään ja su 10 - 18

Miinus-lounas Kellohallissa 8.-14.9. klo 11-14 

Miinustamisen päivänä, tiistaina 9.9. tapahtuu Teurastamon alueella, Kellohallissa myös iltapäivällä:

Klo 16-18 Mitä tiedämme materiaaleista? -seminaari

Kumpi on parempi teräs vai kupari? Miten puuta käytetään ekologisesti? Mitä ainesosia levitämme kasvoihimme ja hiuksiimme päivittäin? Millainen on eettisesti tuotettu vaate ja mistä se pitäisi valmistaa? 

Helsinki Design Week, Puustelli ja suunnittelutoimisto Måndag järjestävät tapahtuman jossa opitaan, verkostoidutaan ja keksitään uutta. Tilaisuus on suunnattu suunnittelijoille, yrityksille ja aktiivisille kuluttajille. Tavoitteena on lisätä tietoisuutta liittyen materiaaleihin ja parantaa yhteistyötä suunnittelijoiden ja yritysten välillä.

Seminaari on ilmainen ja kaikille avoin!