Keittiö teki jo vuosia sitten loikan omasta poterostaan väljemmille vesille ja suorastaan paraatipaikalle. Avoin tilasuunnittelu, jossa keittiö on suunniteltu osaksi oleskelutilaa, on tullut jäädäkseen. Kutsumme Puustellissa tällaista kokonaisuutta Olotilaksi - juuri sen pysyvyyden vuoksi.

Remontoidessa tai uutta rakennettaessa on hyvä muistaa keittiön tärkein tehtävä myös loikan jälkeen. Ja sehän on ruuanvalmistus.Yhä tarvitaan toimivuutta, ergonomiaa ja kaikki keittiötoiminnot kuten tähänkin asti. Yhä tarvitaan laskutilaa ja työskentelytilaa ruokaa valmistettaessa. Samoin tarvitaan riittävästi laatikostoja ja muuta säilytystilaa astioille ja välineille, kuten myös ruokatarvikkeille. Jätteitä syntyy entiseen tapaan, joten kunnolliset lajitteluastiat ovat tarpeen. Kodinkoneiden ominaisuuksista tärkein valintakriteeri on energiatehokkuus. Avoimessa tilasuunnittelussa äänettömyyden ja tehokkuuden arvot nousevat korostetusti ja integroitu kodinkone yhdenmuksiataa kokonaisuutta. 

Sijaitsipa keittiö missä tahansa kodin sopukassa, on tärkeintä huomioida, että siellä on turvallista valmistaa ruokaa ja miellyttävä työskennellä. Puustelli- keittiösuunnittelija on ammattilainen, joka pitää huolen siitä, että toiminnallisuus toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla.

 Varaa TÄSTÄ  aika ilmaiseen mittaus- ja suunnittelukäyntiin!