Blogi vieraili Järvenpään Puustellissa, ja juuri sopivasti lounasaikaan. Järvenpään valoisan ja tilavan myymälän takahuoneessa on nimittäin toimiva Puustelli-keittiö, ja siellä kokataan lounasta henkilökunnalle päivittäin. Mikä mahtava idea! Järvenpään Puustelli ei suinkaan ole ainoa yhteisestä lounaasta innostunut Puustelli- myymälä, sillä korviimme on kantautunut huhuja muutamasta muustakin yhteiseen ruokailuun innostuneesta  Puustelli-myymälästä. Järvenpäässä kokkausvuoro on kiertävä, ja jokaiselle osuu vuoro noin kerran viikossa. Ruoka vaihtelee kovasti kokkaajan mukaan, mutta kaikki syövät kuulemma hyvällä halulla. Ja mikä voisi olla parempaa, kuin keittiömyymälästä leijaileva ruuan tuoksu!

Myös pienet asiakkaat on huomioitu kivasti: inspiroivassa leikkinurkkauksessa riittää puuhaa sillä aikaa, kun vanhemmat istahtavat pöydän ääreen suunnittelemaan myyjän kanssa uutta keittiötä. 

Mallikeittiöissä on huomioitu monenlaiset mieltymykset, ja myymälästä löytyykin upeita keittiökokonaisuuksia modernista kiiltovalkoisesta maalaistunnelmaan ja moderniin mustaan.

Tarkemmat tiedot myymälästä ja lähimmän Puustellisi löydät TÄÄLTÄ!