Jukka Katainen, joka hallinnoi myös Iisalmen Puustellia, siirtyy itse hiljalleen Kajaanin liikkeen johtoon, kun hänen poikansa Jari ottaa haltuun Iisalmen myymälän. Kajaanin myymälä on alunperin avattu vuonna 1986. Edustus siirtyi Kataiselle vuoden 2016 alussa ja avajaisia vietettiin saman vuoden elokuussa. Kajaanin Puustelli sijaitsee aivan keskustaan vievän liikenneympyrän läheisyydessä Pohjolankadulla. Myymälässä on tilaa 150 neliötä ja sieltä löytyy monta tilavaa mallikeittiötä, joista asiakas saa hyvän käsityksen Puustellin laadusta, mahdollisuuksista ja ratkaisuista. 

Kajaani on Kataisen mukaan kasvava alue, jolle rakennetaan paljon. Myymälän laajan palvelun toimintamalli on napattu Iisalmen myymälän toimivasta konseptista ja se mukailee koko Puustelli-konsernin toimintamallia. Kokonaisvaltaiseen remonttipalveluun panostetaan entistä enemmän ja asiasta viestittäminen asiakkaille on Kataiselle tärkeää. 

Jukan mielestä henkilökunnan omistautuminen ja kokemus on avainasemassa liikkeen toimivuuden kannalta. Näin asiakkaita voidaan palvella luotettavasti ja tasalaatuisesti. Erityisesti asentajat ovat avainasemassa hyvän palvelun takaamiseksi, sillä he ovat päivittäin tekemisissä asiakkaan kanssa ja vastaavat osaltaan remontin sujuvuudesta. Suunnittelijan ja asentajan yhteistyön on oltava saumatonta, jotta remontti olisi asiakkaalle mahdollisimman vaivaton ja avaimet käteen -konsepti toteutuisi. 

Jokaiseen remonttiin liittyy omat haasteensa ja kysyttäessä, kuinka Jukka niitä ratkoo, hän vastaa, että vankalla ammattiatidolla varustetulle työryhmälle haasteet eivät tunnu enää haasteilta, vaan ne ovat asioita, jotka tulevat vastaan ja ne ratkaistaan rautaisella ammattitaidolla, parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kajaanin myymälän sivustolle pääsee tästä.