​
​
​

Keittiön hankkiminen on iso päätös, eivätkä kaikki ratkaisut aina perustu pelkkään järkeen tai kukkaron nyöreihin, vaan tunteella on yllättävän iso osa keittiötä suunnitellessa. Oleskelemmehan me suomalaiset todella paljon keittiöissämme, joissa paitsi tehdään ruokaa ja syödään, myös viihdytään yhdessä ja kokoonnutaan koko perheen voimin. Tunnetusti myös juhlissa parhaat bileet ovat yleensä keittiössä.

Me Puustellilla olemme tahneet parhaamme, jotta keittiön hankkiminen suunnittelusta aina käyttöönottohetkeen asti olisi mahdollisimman selkeä ja mukava projekti. Keittiösuunnittelun A-B-C -artikkelisarjassa avaamme keittiön hankkimista alkuvaiheista alkaen. 

Puustelli POLKU on reitti, jota keittiön tilaaja kulkee yhdessä suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen kanssa. Aloitetaan alusta:

1. SUUNNITTELUKÄYNTI. Mitataan tila ja kartoitetaan remonttityö. Mietitään keittiön tyyli ja toimivuus, tehdään materiaalivalinnat ja pureudutaan yksityiskohtiin. Puustellin suunnittelu on kokonaisvaltaista ja tehdään paikanpäällä keittiössäsi. Puustellin mittauspalvelu on maksuton.

2. SUUNNITELMAN JA TARJOUKSEN LÄPIKÄYNTI SEKÄ TILAUSSOPIMUS. Saat keittiöstäsi 3d-kuvat ja mittakuvat. Hinta on tarkasti eritelty ja tässä vaiheessa on vielä mahdollisuus tehdä suunnitelmaan muutoksia. Samalla sovitaan toimitusaika sekä asennuksen ja remontin ajankohta.

3. KALUSTEIDEN VALMISTUS. Puustellikeittiösi valmistetaan mittojen mukaan Harjavallassa.

4. TOIMITUS. Keittiösi tulee kotiin, sisälle asti kannettuna ja kuljetusvakuutettuna. Kaikki osat tulevat kerralla: kalusteet, koneet, hanat ja altaat. Saat toimitusajankohdasta muistutuksen etukäteen postikortilla!

5. ASENNUS. Keittiösi asennetaan haluamallasi sisällöllä ja asennustyölle tulee kahden vuoden takuu. Asentaja soittaa sinulle ja sopii käytännön asioista kanssasi.

6. LUOVUTUS. Keittiön asentaja luovuttaa valmiin keittiön sinulle ja opastaa keittiösi sekä sen laitteiden käytössä. Saat Puustellikansion, joka sisältää kaikki keittiön paperit luovutusasiakirjasta ja takuusta laitteiden käyttö- ja huolto-ohjeisiin.

7. TYYTYVÄISYYS. Keittiösi myyjä soittaa sinulle jonkin ajan kuluttua keittiösi valmistumisesta ja tiedustelee tyytyväisyyttäsi ja keittiösi toimivuutta. 

8. PUUSTELLI MAKSUTAPA. Laskun voit maksaa joko kerralla koroitta ja kuluitta tai käyttää Puustellin rahoitusta.