​
​
​

RUNGOT

Viilutetut rungot valmistetaan vuosien ammattitaidolla Puustellin tehtaalla. Viilurungoista löytyy aina samat värivaihtoehdot kuin viiluovistakin.

Melamiinirungoissa yksiväristen vaihtoehtojen lisäksi löytyy laaja pintakuviointivalikoima. Kuviot ja sävyt noudattelevat ovien värimaailmaa.

Maalattu MDF-runko soveltuu hyvin avohyllyiksi koriste-esineille ja tuo keittiöön piristävän väriläiskän.

Kaikki rungot ovat joka puolelta reunanauhoitettuja ja huoliteltuja.

Puustelli Miinus -rungot ovat kierrätettävää biokomposiittia, jotka kestävät niin kuumaa, kylmää kuin vettäkin. Runkokehikot valmistetaan yhtenä kappaleena ruiskuvalumenetelmällä.

TYÖTASOT

Massiivipuinen taso ikääntyy kauniisti, kun muistat käsitellä sitä silloin tällöin öljyllä. Käytössä kuluneen puutason saa vuosienkin jälkeen uuden veroiseksi hiomalla ja öljyämällä pinnan.

Kivitaso kestää erittäin hyvin niin naarmutusta, kuin korkeita lämpötilojakin. Kivitasojen pinta voidaan viimeistellä joko harjaamalla tai hiomalla pinta kiinteäksi tai mataksi.

Kvartsitaso on valmistettu luonnonkvartsista, joka on timantin jälkeen kovin luonnosta löytyvä materiaali.

Laminaattitaso on hyvä valinta, jos haluat työtason, joka kestää kovaa päivittäistä käyttöä ja on helppo pitää puhtaana. Laminaattitason reunaan on saatavilla useita erilaisia vaihtoehtoja

Compact-laminaattitason runkorakenne on täyttä laminaattia, eikä erillisiä reunanauhoja tarvita. Laminaatin musta väri näkyy reunassa linjakkaasti ja korostaa tason modernia tyyliä.

Keraamitaso on vahvaakin vahvempi vaihtoehto. Se kestää korkeita lämpötiloja, on lähes naarmuuntumaton sekä täysin vedenkestävä. Keraaminen levy voi olla keittiön väriläiskä raikkaiden väriensä ansiosta ja materiaali sopii myös hyllyksi tai taustaksi välitilaan. Sintrattu mineraalipohjainen materiaali on täysin kierrätettävää. 

Solid -tasomateriaali on koostettu luonnonmateriaaleista, akryylista sekä väriaineista. Materiaali on täysin kierrätettävää, likaa hylkivää sekä miellyttävän lämmin koskettaa. Solid- altaan sekä t-asojen liitoskohdat ovat saumattomia.

Haluatko tutkia tarkemmin Puustellin keittiömallistoja? Tilaa tästä ilmainen ideakirja!