​
​
​
​

Toimiva keittiö kätkee hillityn ulkokuorensa alle liudan käteviä salaisuuksia.

Puustellin ergonomiset Legrabox-laatikostot kestävät jopa 40 kg - 70 kg:n painon ja ovat suoran ja selkeän muotoilunsa ansiosta todella tilavia. Laatikon sisätila on yli 40 mm leveämpi markkinoilla yleisesti käytettäviin laatikoihin verrattuna. Säilytystila kasvaa 600 mm leveässä laatikossa noin 10%.Tavallisessa keittiökäytössä oleville laatikoille on myönnetty 30 vuoden takuu, joka osaltaan kertoo tuotteen laadusta ja kestävyydestä. Laatikostot avautuvat täysin ja liikkuvat äänettömästi. Varustelun materiaaliksi laatikostoihin voi valita nyt myös huovan, joka entisestään vaimentaa ääniä. Minimalistinen muotoilu ja grafiitinharmaa sävy tekevät tuotteesta hyvin elegantin. Sivujen vahvuus on vain 12 mm ja laatikostoa on kevyt ja miellyttävä käyttää ja myös näyttää. Kaikki Puustelli –laatikostot on nyt varustettu Legrabox –laatikoin. 

Kulmakaappien virtaviivaisesti muotoillut, ulostyöntyvät hyllyt tuovat astiat tai ruokatarvikkeet äänettömästi esille - kuin tarjottimella. Helppokäyttöisistä kulmakaapeista ja jätejärjestelmistä voit valita juuri omiin tarpeisiisi sopivat.

Vitriinikaappeihin on tarjolla useita erilaisia lasivaihtoehtoja. Kaappeihin saa myös lasiset sivuseinät, jotka tuovat keveyttä ja näyttävyyttä keittiöön.

Keittiön koneista on olemassa oma oppaansa, samoin löytyy Puustelli More -opas, joka sisältää allas- ja hanavalikoiman, sekä koko joukon lisävarusteita. Nämä oppaat voit käydä noutamassa lähimmästä Puustelli-myymälästä. Ilmaisen ideakirjan voit tilata TÄSTÄ ja jos keittiösuunnitteluhammasta alkoi oikein kovasti kutkuttaa, suosittelemme lämpimästi varaamaan ajan ilmaiseen mittaukseen ja suunnitteluun TÄSTÄ!