Täydellinen keittiöremontti ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Olemme läpi historiamme aina arvostaneet kotimaisuutta ja vaalineet suomalaisia työpaikkoja. siksi kaikki Puustelli-kalusteet valmistetaan yhä edelleen Puustellin omalla tehtaalla Harjavallassa. Palvelun laadun takaamiseksi huomioimme paikallisuuden myös myymälöissämme.

Paikalliset Puustelli-yrittäjät ja -ammattilaiset tunte- vat alueensa erityispiirteet ja osaavat huomioida ne asiakkaita palvellessaan.

Raumalla toteutettiin kesällä 2015 Puustellin täydellinen keittiöremontti, jossa vanha ja epäkäytännöllinen keittiö vaihdettiin uuteen, kauniiseen ja toimivaan kokonaisuuteen. Asunnon omistajat tutustuivat useiden keittiöliikkeiden tarjontaan, mutta toteuttajan valinta oli loppujen lopuksi helppo – Puustellin palvelu kun oli tasoltaan ja laajuudeltaan vailla vertaansa.

Asukkaiden näkökulmasta remontti ei olisi voinut olla helpompi. Paikallisen Puustelli-suunnittelijan kanssa käytiin läpi keittiötoiveet sekä tilan vaatimukset, ja näkemykset sovitettiin hyvin yhteen. kun suunnitelmat oli hyväksytty, pallo siirtyi Puustellin ammattilaisille. He vastasivat niin kalusteista, tarvikkeista, remontin ja asennuksen työvaiheista kuin koko projektin aikatauluttamisesta ja järjestelemisestä. sovitusti totta kai.

Valmis keittiö saa asukkailta kehuja etenkin sen toimivuuden ja käytännöllisyyden sekä kauniin ulkomuodon suhteen. Aikataulu sekä budjetti pitivät ja kalusteiden sekä työn laatu vakuuttaa päivittäin. Erityiskiitokset kuuluvat omistajaparin mukaan Puustellin päteville ja mukaville ammattilaisille, jotka hoitivat kukin työnsä laadukkaasti ja ammattiylpeydellä.

Alkoiko keittiön uusiminen houkutella? Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen, sillä tulevana viikonloppuna on Keittiövuoden suuret avajaiset Puustelleissa kautta maan, ja valtava määrä erilaisia tarjouksia keittiön ostajalle.

Jokainen myymälässä suunnitteluajan varannut saa Electroluxin Sport Blenderin tai vatkaimen, joten kurkkaa lähin myymäläsi TÄSTÄ.

Katso tarkemmat tarjoukset TÄÄLTÄ!