Puustellilla tiedät aina mistä keittiösi hinta muodostuu, eivätkä piilokulut pääse yllättämään.

1. KALUSTEET

Puustellilta löydät Suomen kattavimman keittiökalustevalikoiman. Esimerkiksi ovimallistossamme on yli 400 eri mallia -9 materiaalivaihtoehtoa useissa eri sävyissä. Kalusteet syntyvät osaavien puuseppiemme käsissä tehtaallamme Harjavallassa, kotimaisin voimin. Siksi voimme luvata pitkät takuut niin materiaalille, kuin työllekin.

2. KODINKONEET

Suomen suosituimpana keittiövalmistajana toimitamme kodinkoneet uuteen keittiöösi todella kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki kalusteemme on testattu ja mitoitettu täsmälleen valitsemiesi kodinkoneiden mukaan, jolloin koneiden integrointi uuteen keittiöösi on helppoa. 

3. Remontointi ja LVIS-työt

Keittiöremontin yhteydessä kohennetaan usein myös muun ympäristön sisustusilmettä: lattiat uusitaan, seinät maalataan tai tapetoidaan. Puustelli-remontin toteuttavat aina kokeneet, Puustellin valtuuttamat ammattilaiset. Puustelli-asentajamme huolehtii remontin etenemisestä ja LVIS-töiden aikatauluttamisesta. Voit hyödyntää 50% kotitalousvähennyksen työkustannusten osalta sekä Puustellin Joustomaksumahdollisuuden.

4. ASENNUS

Meillä Puustellilla työskentelee 140 koulutettua Puustelli-asentajaa, joilta uuden keittiösi asennus hoituu parhaiten. Oman asentajamme työlle myönnämme kahden vuoden tehdastakuun. Puustelli-asentaja toimii myös remonttisi projektivastaavana, huolehtien aikatauluista ja remonttisi osien yhteensovittamisesta.

5. SISUSTUS- JA REMONTTITARVIKKEET

Saat kaikki remonttiisi tarvittavat sisustus- ja semonttitarvikkeet meiltä: tasoitteet, liimat, maalit, lattiapinnoitteet, kattopaneelit ja valot kätevästi yhdestä paikasta, yhdellä laskulla.

6. LVI- ja sähkötarvikkeet

Saat uuden keittiösi kaikki LVI- ja sähkötarvikkeet Puustellista: johdot, putket, pistorasiat ja kytkimet -kaiken, mitä keittiösi tarvitsee. Omat sähkö- ja LVI-asentajamme hoitavat asennustyön nopeasti ja turvallisesti sekä sovitussa aikataulussa.

Keittiösi hinta siis muodostuu kokonaisuudesta, sillä haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin MYYMÄLÖIHIMME.

TÄSTÄ voit yhdellä klikkauksella tilata uuden ideakirjan!