Kaikki Puustelli-keittiökalusteet valmistetaan Harjavallassa, pikkukaupungin keskiössä, jossa ahkeroi lähes 200 alan ammattilaista. Perinteenä kulkenut puusepäntaito ja moderni tuotantolaitos ovat kombinaatio, jossa lähes kaikki on mahdollista. Ne keittiön osat, joita Suomessa ei valmisteta, ostamme suoraan vuosikymmenten luottovalmistajilta. Laatikostojen metalliosat ovat tällaisia ja ne tulevat Itävallasta. Osa lastulevyistä, viiluista ja muista tarvikkeista, joita välttämättä tarvitaan, tuomme itse Italiasta, Saksasta ja Tanskasta.

Puustelli-tuotteiden suomalaisuusaste on peräti 85%. Tiedämme siis tarkkaan, mitä Puustelli-materiaalit ovat ja miten näistä parhaista, puhtaista materiaaleista valmistetaan turvallisia ja puhtaita kestävän kehityksen Puustelli-tuotteita. Nämä ovat painavat syyt siihen, miksi Puustelli-tuotteilla on paras sisäilmaluokitus M1.

OVET

Puustellin ovivalikoimassa riittää vaihtoehtoja niin mallien, materiaalien kuin värienkin suhteen. Oven materiaalia valittaessa on hyvä huomioida, kuinka kovaan kulutukseen ovi joutuu. Väreillä saadaan ihmeitä aikaan ja esimerkiksi pieneen tilaan tulee avaruuden tuntua, kun ovipintaan valitaan vaalea sävy.

Kaikki Puustelli -ovimallit ovat kierrätettävissä, joten Puustelli-keittiö on myös ekologinen valinta.

Millaisen keittiökaapin ovet sinua viehättävät? Moderni, perinteinen vai klassinen? Katso lisää TÄSTÄ

TASOT

Kuumia kattiloita, taikinaa ja vesiroiskeita. Keittiön työtaso on se, joka joutuu arjessa kovimmalle koetukselle, mutta se myös vaikuttaa keittiön ulkonäköön ja luonteeseen. Tutustu vaihtoehtoihin TÄSTÄ

VETIMET

Vedin viimeistelee kalusteen ilmeen ja oikea valinta on kokonaisuudelle tärkeä. Tyylikäs kokonaisuus voi syntyä myös yhdistämällä erilaiset materiaalit ja muodot - tai jopa vastakohdat. Korkeakiiltoiseen ovimalliin ei tarvitse ehdottomasti sovittaa kiiltävää vedintä, eikä moderni ovimalli kaipaa seurakseen välttämättä lisää kantikkuutta. 

Vedinmallit löydät TÄÄLTÄ

Alkoiko keittiöhammasta kutittaa? Tutustu ELÄMÄSI HELPOIMPAAN KEITTIÖREMONTTIIN