Blogissa oli aiemmin juttua Kangasalla sijaitsevasta erityiskodista, joka rakennettiin mahdollisimman kemikaalivapaaksi. Artikkelit Miinus-keittiöstä ja perheen tarinasta löydät linkkien takaa.

Mierzynskin perheen naapuritontille rakennettiin toinen talo, jossa asuvat Malla Mierzynskin vanhemmat. Talossa on  Puustelli-keittiö, joka suunniteltiin vastaamaan ikääntyvien tarpeita tyylikkäällä tavalla. Raikkaan valkoiseen keittiöön asennettiin hyvät vetimet, joista saa otteen, vaikka voimat vähenisivät. Kaikki toiminnot ovat kätevästi käden ulottuvilla ja säilytystilaa on runsaasti. Liikkumatilaa keittiössä on hyvin, ja toiminnot ovat lähekäin.

Pehmeät puun sävyt maustavat muutoin valkoista keittiötä. Modernin skandinaavinen tunnelma leimaakin valoisaa keittiötä, jonka huomiota herättävä yksityiskohta on välitilan ikkuna. Ikkunasta tulee mahtavasti luonnonvaloa. Myös keittiön sivussa on koko seinän kokoinen ikkuna, joten valoa todella riittää yllin kyllin.

Työtasoina on Collection Bianco keramiikkatasot, alakaapit ovat valkoista vaakaviilu koivua vetimellä ja yläkaapit samaa materiaalia sormiuralla. Myös vetimet ovat valkoiset, ja uppoavat hybin kokonaisuuteen. Kylmälaitteet on integroitu korkeisiin komeroihin.

Keittiön suunnitteli Tampereen Puustellin Virpi Kinnunen.