1. SUUNNITTELU

Uuden keittiön suunnittelu alkaa mittaus- ja suunnittelutapaamisella, joka Puustellissa on aina maksuton. Suunnittelutapaamisessa kartoitamme toiveesi sekä remontin budjetin. Mittaamme keittiösi tarkasti ja merkitsemme muistiin kaikki suunnitteluun vaikuttavat seikat. Halutessasi suunnittelemme samalla laajemmankin remontin kotiisi. Suunnittelun yhteydessä sovimme myös pitävät toimitus- ja toteutusaikataulut. Saat tietää heti keittiösi hinnan ja koko remontista tulee vain yksi lasku.

2. RAHOITUS

Suunnittelun yhteydessä laadimme kustannusarvion, jonka avulla budjettisi pysyy kurissa. Tarjoamme joustavan maksutavan: halutessasi myyjämme hoitaa puolestasi myös rahoituksen, etkä tarvitse erillisiä vakuuksia. Rahoituksemme kattaa keittiökalusteiden lisäksi kaikki täydennystuotteetm asennustyöt materiaaleineen sekä rahdin. Takaisinmaksuohjelmamme joustaa elämäntilanteesi mukaan ja korot ovat vähennyskelpoisia.

3. TOTEUTUS

Puustellin kaikki toimitukset ovat toimitusvakuutettuja. Koko keittiötoimituksesi, eli kalusteet, koneet, allas ja hana saapuvat kotiisi kerralla ja sisälle asti kannettuna. Laatuasennus on tärkeä osa palveluamme, sillä se takaa, että uusi keittiösi asennetaan oikein. Myönnämme omien asentajiemme työlle kahden vuoden tehdastakuun. Toteutamme asennuksen aina haluamassasi laajuudessa ja hoidamme myös vanhan keittiöin purkutyön. Kun asennustyö on saatu päätökseen, imuroimme remontoidun tilan, lajittelemme pakkaus- ja rakennusjätteet asianmukaisesti ja kuljetamme ne pois.

4. TYYTYVÄISYYS

Myyjämme toimii yhteyshenkilönäsi keittiön suunnittelun ja asentamisen kaikissa vaiheissa. Kun keittiö on valmis ja otettu käyttöön, myyjämme käy vielä luonasi tarkastuskäynnillä tai varmistaa soittamalla, että kaikki on kunnossa ja olet tyytyväinen keittiöösi. Saat myös palautelomakkeen, jonka täyttämällä autat meitä puustellilaisia kehittämään toimintaamme entisestään.

Varaa aika ilmaiseen suunnittelu- ja mittauskäyntiin TÄSTÄ!