Puustelli-tuotteissa fokuksena on aina ekologisuus, kestävä kehitys sekä korostuneesti suomalaisen materiaalin mahdollisimman suuri käyttöaste. Nämä kattavat koko polun materiaalihankinnoista valmiiksi tuotteiksi, myös Piirto-malliston kohdalla.

  • Vain Puustellissa valmistetuissa rungoissa ja ovissa me- lamiinipintojen alla on kaikkein puhtainta saatavilla olevaa lastulevyä. Sen päästöluokitus on E0,5, kun arvo on yleisesti kalustealalla E1,0 tai tätäkin suurempi.
  • Vain Puustelli-tuotannossa käytetään sellaisia liimoja, joissa ei ole lisättyä formaldehydiä.
  • Vain Puustellissa valmistetaan kaikki viilupintaiset ja massiivipuuovet alusta loppuun itse.
  •  Vain Puustelli-tuotteissa jokainen puupinta käsitellään lempeillä, myrkyttömillä pintakäsittelyaineilla.

Siksi kaikki Piirto-viiluovet ovat myös sisäilmaluokituksen parhaassa M1-luokassa.

Ja siksi kaikissa Puustelli-tuotteissa yhteisenä nimittäjänä on turvallisuus. Tuotteita on turvallista käsitellä ja valmistaa, niitä on turvallista asentaa ja käyttää, niistä ei erity huoneilmaan epäpuhtauksia, jotka aiheuttaisivat ärsytyksiä ja elinkaaren päättyessä tuotteet on turvallista kierrättää tai hävittää aiheuttamatta ympäristölle vahinkoa.

Näiden erityisarvojen lisäksi Puustelli Piirto-mallistoon on valittu painoltaan mahdollisimman kevyet tuotteet, sillä tuotteen paino vaikuttaa kuljetusten aiheuttamaan hiilijalanjälkeen selvästi.

Ympäristörasitusta voidaan vähentää vain vähentämällä ympäristörasitusta
 

AJATON PIIRTO JUURI SINULLE

Piirto-ovien pinta on aitoa puuviilua, reunoissa puuviilunauhaa ja pinnan alla erikoisvalmisteista lastulevyä, jonka formaldehydiarvo on E0,5. Se on puolet pienempi eli puolet puhtaampi kuin alalla yleisesti käytetään.

Piirto-ovien valmistuksessa emme käytä liimoja, joissa olisi lisättyä formaldehydiä. Kaikkien näiden viiluovien pinta on käsitelty vesiohenteisin petsein ja lakoin. Piirto-ovista ei haihdu terveydelle haitallisia päästöjä.

Puustelli Piirto -malliston minimalistinen ilme muokkautuu helposti eri materiaalivalintojen ja sävyjen myötä jokaiseen tilaan yhtenäiseksi, silmää hiveleväksi design-kokonaisuudeksi.

Piirto-design on ajatonta ja kestää aikaa väsymättä. Se tuo silmäniloa vuosiksi eteenpäin ja sulautuu ongelmitta avoi- men sisustuksen kumppaniksi. Piirto-design pureutuu myös pinnan alle ja mahdollistaa miellyttävän työympäristön kaik- kialle kotiin sekä pitää elämäniloa puhtaasti yllä.

Teemme Puustellissa herkeämättä työtä huomioidaksemme ympäristömme yhä paremmin. Etsimme taukoamatta eko- logisempia materiaalivaihtoehtoja valmistaaksemme yhä vain turvallisempia tuotteita vaativille asiakkaillemme. Arvot, joista puhumme ja joita pidämme tärkeinä, ovat meidän kaikkien eduksi.

Meistä Puustellissa on myös tärkeää puhua avoimesti kai- kista materiaaleista niiden oikeilla nimillä, ja luotsaamme alalle avoimia tapoja toimia. Runkolevy, kalustelevy tai ovi- en hienot nimikkeet eivät kerro itse tuotteesta mitään. On tärkeää tietää, mitä materiaalia on pinnalla, mitä pinnan alla sekä miten itse tuote on valmistettu ja missä.

Puustelli Piirto -malliston puhtaus ja keveys eivät ole paino- lastina terveydelle eivätkä ympäristölle. Piirto-tuotteiden laa- tu on suomalaista osaamista ja designia parhaimmillaan, eikä sen hankinta ole painolastina myöskään kukkarolle.

Puustelli on ollut Suomen ostetuin keittiömerkki jo yli kolme vuosikymmentä, ja siihen on kevyestikin kerrottuna painavat syynsä.

Upeat Piirto-keittiöt ovat nähtävillä Puustellin osastolla Kevät -messuilla Helsingin Messukeskuksessa tänä viikonloppuna!

Aukioloajat
to–pe 6.-7.4. klo 10–18
la 8.4. klo 10–18
su 9.4. klo 10