​

​

Kun Puustelli-keittiösi on valmis, se pakataan huolellisesti tehtaalla ja kuljetetaan yhtä aikaa kaikkien muiden keittiöön tilattujen osien (altaat, kodinkoneet, hanat) kanssa samassa kuormassa ja vakuutettuna kotiisi ennalta sovittuna aikana. Niin, ja tietenkin sisään asti kannettuna!

Puustelli-kalusteiden asennus tehdään aina ammattilaisen ottein ja takuutyönä. Kodinkoneiden ja vesikalusteiden asennukset kuuluvat oman alansa ammattilaisille ja ne hoituvat samalla luotettavien ja joustavien Puustellikumppaneiden kanssa. Purkutöiden yhteydessä mahdollisesti aloitetut sisustustyöt viimeistellään tässä vaiheessa. Kun keittiö on valmis, on loppusiivouksen ja työn hyväksymisen aika. Puustellin asentajat eivät siis jätä sinulle kaaosta kotiin, vaan käyttöönottovalmiin upouuden keittiön. Asentaja luovuttaa sinulle kaikki keittiön takuu- hoito- ja huoltokirjat Puustelli-kansiossa, kun olette yhdessä käyneet keittiön toiminnat läpi.

Tiesitkö, että Puustelli- keittiökalusteiden toimivuustakuu on 10 vuotta ja saranoilla sekä Legrabox-laatikoilla jopa 30 vuotta. Lisäksi annamme Puustelli-asentajien tekemälle asennustyölle kahden vuoden takuun. Tuotteissa, joita emme itse valmista (kuten esimerkiksi kodinkoneet, altaat ja hanat), takuuaika on 2 vuotta. Kaikki takuuasiat hoituvat helposti Puustellin kautta.

Jäikö uusi keittiö kutkuttamaan mieltäsi? Tilaa Ilmainen IDEAKIRJA tai varaa rohkeasti ilmainen MITTAUS JA SUUNNITTELU.