Puustelli-laminaattitasoihin tehdään valmiiksi liesitaso- ja allasaukot, jotka huolitellaan tasomateriaalien vaatimalla tavalla. Laminaattitason pintamateriaalin alla on aina lastulevyä. Formaldehydipäästöjen estämiseksi tasot nauhoitetaan ympäri ja aukot sekä liitoskohdat viimeistellään.

Jokainen Puustellista toimitettu taso kuuluu parhaaseen M1-sisäilmaluokkaan.

Täysin kierrätettävät tasomateriaalit, kuten keraamiset tasot, ovat hiilijalanjäljiltään sekä päästömittauksiltaan suopeita. Siksi ne ovat myös Puustelli Miinus -malliston tuotteita.

Samoin kierrätettäviä ja päästöiltään puhtaita ovat massiivipuutasot. Niitä valmistettaessa ei käytetä liimoja, joissa on lisättyä formaldehydiä, ja tason pinta viimeistellään lempeillä luonnonöljyillä. Mallistossa on useita puulajeja. Solid-komposiittitasot ovat täysin kierrätettäviä ja kuuluvat myös M1- luokkaan, kuten myös kivitasot. Kivi on luonnonmateriaalia ja täysin kierrätettävissä. Silti valmiin kivitason hiilijalanjälki on tumma louhimisen, työstöjen ja painavien kuljetusten sekä näistä aiheutuvien energia- ja polttoainekulutusten vuoksi.