Kaikki Puustelli-keittiökalusteet valmistetaan Harjavallassa, pikkukaupungin keskiössä, jossa ahkeroi lähes 200 alan ammattilaista. Perinteenä kulkenut puusepäntaito ja moderni tuotantolaitos ovat kombinaatio, jossa lähes kaikki on mahdollista. Ne keittiön osat, joita Suomessa ei valmisteta, ostamme suoraan vuosikymmenten luottovalmistajilta. Laatikostojen metalliosat ovat tällaisia ja ne tulevat Itävallasta. Osa lastulevyistä, viiluista ja muista tarvikkeista, joita välttämättä tarvitaan, tuomme itse Italiasta, Saksasta ja Tanskasta.

Puustelli-tuotteiden suomalaisuusaste on peräti 85%. Tiedämme siis tarkkaan, mitä Puustelli-materiaalit ovat ja miten näistä parhaista, puhtaista materiaaleista valmistetaan turvallisia ja puhtaita kestävän kehityksen Puustelli-tuotteita. Nämä ovat painavat syyt siihen, miksi Puustelli-tuotteilla on paras sisäilmaluokitus M1.

LAADUN TAKUU

Puustellin kuluttajakaupan keittiökalusteiden toimivuustakuu on jopa 30 vuotta. Lisäksi myönnämme Puustelli-asentajien tekemälle asennustyölle kahden vuoden tehdastakuun. Tuotteet, joita emme itse valmista, kuten kodinkoneet, altaat ja hanat, takuuaika on 2 vuotta. Tutustu takuuehtoihin tarkemmin myymälässämme.

Puustelli-myymälät kartalla

Tilaa uusi Ideakirja