Autamme vuosittain noin 5000 rakentajaa tekemään unelmistaan totta. Puustellin asiantuntija- ja suunnittelupalvelun avulla kodistasi tulee juuri sellainen, mistä olet aina unelmoinut. Voit olla varma värien, materiaalien ja mitoitusten yhteensopivuudesta ja siitä, että kaikki hoituu ajallaan ja ammattitaidolla.

Kun päätös uuden kodin rakentamisesta on syntynyt, ota yhteyttä Puustellin asiantuntijaan mahdollisimman pian. Autamme mielellämme kotisi eri ratkaisuissa jo ensimmäisessä suunnitteluvaiheessa.

Puustelli-suunnittelupalvelu alkaa aina asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin tutustumalla. Ammattitaitoiset suunnittelijamme laativat toiveiden pohjalta sinulle koko kotisi yksilölliset ratkaisut ja materiaalivalinnat. Tämä palvelu on tietenkin maksuton.

Suunnittelupalvelun tuloksena valmistamme sinulle lähes valokuvamaiset 3D-kuvat, sekä tarkan hintatiedon huoneittain. Saat hinnat eriteltynä: kalusteet, koneet ym. laitteet. Kun valitset Puustellin, tuotamme sinulle tarkat mittakuvat LVIS-suunnittelua varten. 

Tulemme käymään rakennuspaikalla noin 6 viikkoa ennen sovittua toimitusaikaa ja teemme tarkistusmittaukset. Sinulla on mahdollisuus tehdä muutoksia valintoihisi, toimitussisältöön ja toimitusaikaan tarkistusmittauksiin asti.

Toimitus tapahtuu kalusteiden, kodinkoneiden ja muiden oheistuotteiden osalta yhdellä Puustelli-toimituksella rakennuspaikallesi sisäänkannetuna. Käyttäessäsi Puustellin joustavaa maksutapaa, saat laskun kokonaisuudesta aina toimituksen jälkeen.

Takaamme yhteistyökumppaneidemme kanssa sinulle pisimmän tuotetakuun: 30/10 vuotta.

Tutustu tarkemmin rakentajapalveluun ja esimerkkikoteihin TÄÄLLÄ