Puustelli ALL Inclusive-palvelukonseptimme on  ainutlaatuinen ja laaja aina asennustakuuta ja rahoitusta myöten. 

SUUNNITTELU

Voit huoletta kääntyä kokeneiden Puustelli-suunnittelijoiden puoleen kaikissa keittiöasioissasi. Me varmistamme, että kalusteet ja koneet on suunniteltu ergonomisesti oikein ja ne sopivat saumattomasti yhteen. Laatu ulottuu toiminnassamme kaikkialle. Suunnittelijoillamme on käytössään uusimmat suunnitteluohjelmat, laadukkaimmat materiaalit sekä ekologiset kodinkonevalikoimat. Viimeisimmät uutuudet löydät aina Puustellista. Suunnittelupalvelumme on luonnollisesti täysin maksuton.

MITTAUS

Oikea mitoitus on yksi onnistuneen lopputuloksen peruspilareista. Ammattilaisemme tekevät lopullisen mittatarkastuksen puolestasi. He varmistavat paikan päällä, että kaikki tarpeellinen on otettu huomioon. Mittauspalvelumme on sinulle täysin maksuton.

VALMISTUS

Laatu on ollut meille Puustellissa aina kunnia-asia ja siitä meidät myös tunnetaan. Laatu näkyy pitkäikäisissä ja kestävissä tuotteissamme, jotka valmistetaan korkealuokkaisista ja luotettavista lähteistä olevista materiaaleista, ympäristöä kunnioittaen. Puustellista tilattu keittiö ja muut siihen liittyvät tilaukset ohjautuvat yhteistyökumppaneillemme aina ilman välikäsiä. Näin minimoimme inhimilliset virheet ja voimme palvella Sinua joustavasti ja tehokkaasti. Kaikki keittiöön tilatut oheistuotteet toimitetaan kalusteiden valmistumisen aikana Sinun keittiöllesi varattuun tilaan. Näin varmistumme, että asennus voi alkaa sovitulla hetkellä ja kaikki tarvittava on mukana. Kaikki Puustelli-hankintasi voit sisällyttää myös Puustelli-rahoituksen piiriin.

PURKU

Vanhojen kalusteiden purkamisessa on monta huomioitavaa asiaa. Alta paljastuvien materiaalien turvallisesta käsittelystä ja kierrätyksestä on hyvä olla tietoinen. Myös korjaustarpeet on tärkeä selvittää ennen uusien kalusteiden asennusta. Sisustustyöt on hyvä ottaa jo heti alussa suunnitteluun ja kustannusarvioon mukaan. Meille niin purkutyöt, kierrätysasiat kuin sisustustyötkin ovat arkipäivää ja toteutamme ne joustavasti ja ammattitaidolla. Purkukustannukset voit myös sisällyttää Puustelli-rahoituksen piiriin.

REMONTTI

Puustelli-remontin toteuttavat aina kokeneet ammattilaiset. Keittiöremontin yhteydessä kohennetaan usein myös muun ympäristön sisustusilmettä. Remontin joustava eteneminen vaatii hyvää suunnittelua ja työvaiheiden aikatauluttamista. Jokainen työvaihe vaatii osaamista, jotta aikatauluissa pysytään suunnitellusti. Remonttikustannukset voit myös sisällyttää Puustelli-rahoituksen piiriin.

TOIMITUS

Puustelli-toimitus tarkoittaa sitä, että kalusteiden lisäksi samassa toimituksessa ovat myös keittiöön tilatut altaat, hanat ja koneet. Jokainen tuote on huolellisesti pakattu, vakuutettu ja ne kannetaan kotiisi asti. Ilmoitamme hyvissä ajoin etukäteen tarkan toimituspäivän ja tarkennamme myös kelloajan. Puustelli-kuljetuskustannukset sisältyvät myös Puustelli-rahoituksen piiriin.

ASENNUS

Puustelli-asennus tehdään aina takuutyönä. Kodinkoneiden ja vesikalusteiden asennukset hoitavat luotettavat ja joustavat kumppanimme. Purkutöiden yhteydessä aloitetut sisustustyöt viimeistellään tässä vaiheessa. Kun keittiö on valmis, jäljellä ovat enää loppusiivous ja työn hyväksyminen. Samalla luovutamme sinulle keittiön huoltohoito- ja takuuasiakirjat. Asennuspalvelun kustannukset voit myös sisällyttää Puustelli-rahoituksen piiriin.

RAHOITUS

Puustelli-rahoitus kattaa kalusteet, sähkö-, putki- ja asennustyöt, kaikki Puustellista hankitut tuotteet kuten kodinkoneet, altaat, hanat ja sisustusmateriaalit. Näin saat valmiin keittiösi kokonaishinnan ja rahoituspäätöksen jo heti myymälässä. Yksi kokonaislasku juuri Sinulle sopivissa erissä. Helppoa ja vaivatonta.

TAKUU

Puustelli-keittiökalusteiden toimivuustakuu on jopa 30 vuotta. Lisäksi myönnämme Puustelli-asentajien tekemälle asennustyölle kahden vuoden takuun. Tuotteet, joita emme itse valmista, kuten kodinkoneet, altaat ja hanat, takuuaika on 2 vuotta.

TYYTYVÄISYYS

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä. Emme tingi palveluistamme tai tuotteittemme laadusta, vaan kehitämme niitä jatkuvasti. Puustelli-kalusteet kestävät aikaa ja niitä on mahdollisuus täydentää vielä vuosienkin jälkeen. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä palautekyselyllä ja palautteiden perusteella olemme onnistuneet työssämme erinomaisesti. Puolueettomien** tutkimusten mukaan 92% asiakkaistamme on tyytyväisiä toimintaamme ja suosittelee meitä. Ei liene sattumaa, että olemme olleet alan markkinajohtaja ja suunnannäyttäjä jo yli 30 vuotta.

** Innolink Research 2013