Toiminnassamme ympäristöasioiden korostuminen on vuosien saatossa hiipinyt keittiön kautta koko toimintatapaamme. Ekologisuus on ollut läsnä jo niin kauan, että juurtuminen jokaiseen osastoon on ehtinyt tapahtua. Tänä päivänä jokainen meistä puustellilaisista tekee omassa työssään pieniä ympäristötekoja.

Ympäristöohjelmamme ulottuu toimintamme jokaiselle osa-alueelle aina tuotekehityksestä asennukseen. Tuotannossa olemme sitoutuneet jätteiden vähentämiseen ja materiaalit käytetään mahdollisimman tarkoin hyödyksi. Jätteiden lajittelu on modernissa tuotantolaitoksessa systemaattista ja kaiken poltettavaksi kelpaavan käytämme tehtaan lämmitykseen. Käyttämämme puu tulee sertifioiduista metsistä ja uudelleenkasvattamisesta huolehditaan. Puun pintakäsittelyssä käytämme vesiohenteisia pintakäsittelyaineita ja lempeitä öljyjä, jotka soveltuvat vaikka lasten lelujen pinnoitteiksi. Emme käytä liimoja, joissa on lisättyä formaldehydiä. Emme käytä myöskään raskasmetalleja sisältäviä aineita, eikä niitä synny valmistusprosesseistammekaan. Nauhoitamme rungot ja irtosivut kauttaaltaan. Olemme minimoineet ympäristövaikutukset myös purkamisen, asennuksen sekä pakkausten ja kuljetusten yhteydessä. Pienentynyt hiilijalanjälkemme ja kalusteiden vähäiset sisäilmapäästöt kertovat onnistumisestamme.

Myös kaikissa Puustelli-mallistoa täydentävien tuotteiden valinnoissa on ekologisuus suurennuslasin alla. Näin voimme tarjota asiakkaillemme ekologisen ja turvallisen keittiökokonaisuuden.

Olemme myös ekologisuusasioissa alamme ehdoton edelläkävijä ja olemme hyvin konkreettisesti voineet toimia ympäristömme hyväksi. Olemme siitä ylpeitä ja jatkamme työtämme herkeämättä.

Lisää Puustellista TÄÄLLÄ