Perjantai iltana Anun puhelin piippaa. Keittiöasentaja Ramilta tulee tekstiviesti, missä hän varmistaa maanantaiaamun treffit Rönnissä yhdeksältä.

Maanantaina Rami aloittaa katsomalla keittiön läpi ja kantaa ensin työkalut ja sitten kaapit sisään. Jokaisen kaapin pakkauksessa on tarra, josta saa tarkastettua kunkin osan sijainnin piirustuksessa. Kun kaikki täsmää, voi osat sijoitella paikoilleen. Jalkoihin pitää tehdä muokkauksia, sillä niitä on vanhan talon epätasaisuuksien vuoksi lyhennettävä hiukan.

Miinuskeittiön asentaminen on kevyttä hommaa tavalliseen Puustelli-keittiöön verrattuna, sillä biokomposiittiosat eivät paina juuri mitään. Vatupassin kanssa tarkka työskentely sen sijaan on entistäkin tärkeämpää, koska rungot on ehdottomasti saatava suoriksi ja linjaan keskenään. Ramin työskentely on järjestelmällistä ja tarkkaa. Koska tasosta tulee 70 cm syvä, jäävät elementit irti seinästä. Tämän takia Rami rakentaa seinään tukielementtejä varmistamaan, että alakaapit saadaan seisomaan vahvasti paikoillaan, ja ne saavat tukea myös takaseinästä.

Tässä vaiheessa keittiö on täynnä myös pakkauspahveja, Anu murehtii niiden kierrättämisestä, mutta turhaan, sillä Rami kertoo, että Puustellin keittiöäasentajat keräävät aina kaikki pakkausmateriaalit mukaansa ja toimittavat ne kierrätykseen, joten niistä ei tarvitse itse huolehtia. Tässä vaiheessa, kun ammattilainen asentaa keittiötä, voi tee-se-itse -nainenkin huokaista hieman ja keskittyä vaikka juomaan teetä.