Kun ikkunaseinän puoli on saatu kasaan, on ison astiakaapin vuoro. Se sijoittuu vastakkaiselle seinälle, vanhan puuhellan ja oviaukon väliin. Astiakaappi kootaan Miinuksen yläkaappirungoista, joita laitetaan kolme päällekäin, Vaikka kaapit kiinnitetään seinään, tulee kaapiston alle vielä vahvat kalustejalat, sillä Anun toive on, että kaappi näyttää huonekalulta. Isoon astiakaappiin Anun on tarkoitus kerätä kaikki kauniit eripariastiat esille ja käyttöön. Lasiset kehysovet suojaavat ja samalla esittelevät astiat mahtavasti. Koska kaappiin ei tule takalevyä, jää seinän kaunis tapetti näkyviin ja samalla suuri kaluste näyttää keveältä.

Kun astiakaappikin on asennettu, kiinnittää Rami vielä vetimet oviin ja Anu pääsee assistentiksi napsauttamaan laatikoiden pieniä suojuslevyjä paikoilleen. Putkimies tulee asentamaan tiskikoneen, hanan ja altaan viemäröinnin ja seuraavana päivänä sähkömies asentaa lieden, uunin ja astianpesukoneen toimintaan. Sitä ennen ehtii kuitenkin fiilistellä upouutta, ja vielä ihan tyhjää keittiötä.

Rami käy Anun kanssa keittiön läpi ja antaa ohjeet massiivipuisen tason huoltoon. Puustellin keittiökansiosta löytyy vielä keittiöopas ja kaikki uuteen keittiöön liittyvät paperit ja ohjeet. Se on hyvä pitää tallessa.