Hunajalla makeutettu sipuli-tomaattipasta on huikean tuoreen makuinen pikaruoka.
Neljälle
n. 15 minuuttia
Tarvitaan:
loraus oliiviöljyä
2 keltasipulia
4 valkosipulinkynttä
250 g kirsikkatomaatteja
1 tl merisuolaa
valkopippuria myllystä maun mukaan
½ rkl hunajaa
n. 2 dl babypinaatinlehtiä kokonaisina
parmesaania viimeistelyyn
Laita pastat tulemaan.
Kuori ja leikkaa keltasipuli pieniksi. Murskaa valkosipulinkynnet veitsen kyljellä ja leikkaa paloiksi. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi. Lorauta paistinpannulle oliiviöljyä. Kun öljy on kuumennut, nosta pannulle sipulit. Kuullota hetki ja lisää tomaatinpuolikkaat. Mausta suolalla, pippurilla ja hunajalla, sekoita ja lisää pinaatit. Laita liesi pois päältä ja peitä pannu kannella. Anna olla kannen alla muutama minuutti. Kaada valutettu pasta tarjoiluastiaan ja kastike pastan päälle. Vuole pastan päälle parmesaanilastuja veitsellä.