Jos viime vuonna Habitaressa oli tummaa vihreää, petroolia ja tummia sinisiä vain muutamalla osastolla, nyt messuilla oli esillä kaikki tummanvihreiden eri sävyt ja voimakkaita sinisiä, kun yhä useammat olivat inspiroituneet näistä väreistä.

Tummanvihreän ja sinisen korostusväreinä toimivat puun eri sävyt, sinapinkeltainen ja loheen taittava sammunut punainen. Tumma harmaa taittuu nyt voimakkaasti vihreään -vai olisiko se kuitenkin ollut vihreä, joka taittui voimakkaasti tummaan harmaaseen? Väri on mielenkiintoinen, sillä valaistuksesta riippuen se vaihtelee harmaan ja vihreän välillä.   Kaikenkaikkiaan sävyt olivat pehmeitä ja kutsuvia, jotka sulkevat syleilyynsä tummuudellaan. Samettikankaiset sohvat tai koristetyynyt ja kokonaan voimakkaalla värillä maalatut yksittäiset seinät, sekä puupinnat tuntuivat olevan nyt SE juttu.

Kaiken tummuuden ja pehmeyden keskellä löytyi pilkahduksia erilaisista taitetuista punaisen ja oranssin sävyistä. Lohenpunaista, sammunutta terracottaa, pehmeää tiilenpunaista. Saa nähdä, ovatko nämä ensi kevään trendivärejä.

Timberwiswn olohuoneen värit korostavat puunvärisiä lattiapintoja.
Hakolan seinät olivat tyylikkään vihreät. Hakolan sohvat ja huonekalut ovat korkealaatuista suomalaista perinnedesignia parhaimmillaan. Klikkaa kuvaa ja tutustu Hakolaan.
Ikea oli messuilla ensimmäistä kertaa ja yllätti väreillään.
Lasiston Babushka lasisarja on upeaa suomalaista käsityötä. Babushka-laseilla on mielenkiintoinen tarina. Klikkaa kuvaaja katso video.
Deko-lehden osasto oli tyylikäs.
Suomalainen koti -osasto tarjoili täysin suomalaisilla tuotteilla sisustetun kodin.
Hakolan sohvanurkkaus ja punaisen sävyjä.