​Kuva: Puustelli Miinus​
​Kuva: Puustelli Miinus​

Sen sijaan, että kaikki kauniit astiat ovat kaapeissa ja laatikoissa piilossa, tahtoisin ne esille. Mutta miten keittiössä kannattaa säilyttää kauniit astiat, etteivät ne pölyynny tai rasvoitu?

​Kuva: Pinterest/ Stylemepretty.com​
​Kuva: Pinterest/ Stylemepretty.com​

Avohyllyt ovat aina kivat, kun haluat esineitä esille. Kaikkia astioita ei tarvitse laittaa esille, vaan jos haluat esimerkiksi ne kauneimmat tai erikoisimmat näkyville, voit sijoittaa avohyllyt hieman kauemmaksi liedestä ja tiskipisteestä. 

Toinen vaihtoehto on korvata yläkaapit avohyllyillä, jolloin voit nostaa kauniit arkiastiat esille. Koska astiat ovat päivittäin käytössä ja siten myös tiskissä, eivät ne ehdi pölyyntyä tai rasvoittua (sitäpaitsi, uusimmat liesituulettimet ovat niin tehokkaita, että rasvaakaan ei juuri keittiöön kerry!)

​kuva: Puustelli Miinus​
​kuva: Puustelli Miinus​
​Kuva: Puustelli​
​Kuva: Puustelli​

Lasioviset yläkaapit Puustellin lasiovisiin kaappeihin on saatavissa usean laisia lasipintoja kirkkaasta maitolasiin ja kuvioituun pintaan. Laita rohkeasti kaikki tai osa yläkaapeista lasiovisiksi, jolloin astiat ovat suojassa, mutta näkyvillä. Kaappeihin saa asennettua myös lasihyllyt ja sisävalot, jolloin kauniit astiasi pääsevät vielä paremmin esille. Katso lisää lasiovimalleja esitteistämme TÄÄLTÄ.

​Kuva: Pinterest/ homebunch.com​
​Kuva: Pinterest/ homebunch.com​

Astiakaappi yläkaappielementeistä Tiesitkö, että Puustellin keittiöelementtejä voi käyttää hyvinkin luovasti? Kokoa vaikka koko seinän kokoinen astiakaappi yläkaappielementeistä, niin saat näyttävän elementin isoon keittiöön ja upean sijoituspaikan astioillesi.

​Kuva: Pinterest/ Rouvajonesinkotona.blogspot.com​
​Kuva: Pinterest/ Rouvajonesinkotona.blogspot.com​
​Kuva: Pinterest/ prettyhandygirl.com​
​Kuva: Pinterest/ prettyhandygirl.com​

Astiakaappi Höystä Puustelli-keittiösi vanhalla astiakaapilla tai kirjakaapilla. Rosoinen pinta, poikkeava väri tai näyttävä muoto voi olla juuri SE juttu keittiössäsi. Modernin keittiön väripilkuksi riittää kaapistosta poikkeava väri ja tyyli ja boheemimpi sisustaja voi vaikka tapetoida kaapin takaseinän kukikkaaksi!

 

Kuvat Puustelli ja Pinterest. Kaikki Pinterestistä lainatut kuvat löydät alkuperäisine linkkeineen TÄÄLTÄ